Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se snaží zpacifikovat výbušného Inhumana. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BOOM je jednoduše meh... Takový dost nezajímavý, epizodní příběh, nic se tu pořádně neděje a je to celé takové průměrné. Máme tady Shockleyho, který projde terrigenezí a získá schopnost explodovat. Což je poměrně cool dovednost, má tu jednu docela napínavou scénu, kdy málem odpálí letadlo Zephyr, ale jako postava je strašně nezajímavý a otravný. Taky je zde smrt senátorky Nadeer, která mě příjde taková hrozně náhlá, působí to, jakoby už nevěděli, co mají s touhle postavou dělat, tak ji prostě zabili... Pokud mám něco pochválit, tak je to Mallory Jansen, která hraje Aidu, plus v téhle epizodě hraje postavu Agnes, podle které je právě Aida vytvořená. Tahle herečka je skvělá, je hrozně charismatická, a umí zahrát jak bezcitného androida, tak umírajícího člověka s emocemi. Taky se nám trošku nastoluje Framework, který zatím působí dobře, působí hodně záhadně a buduje se tu celá jeho důležitost. Jinak je ovšem tato epizoda prostě prázdná a nic v ní pořádně není. Hodnocení: 60% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páni, Mallory Jansen je v civilní roli ještě o dvě třídy víc sexy než jako Aida..Její přítomnost jsem si neskutečně užíval a doufám, že se ještě objeví. Jinak Maceova linka mě vůbec nezajímala, hodně nových postav je mi tak nějak jedno, co se s nimi stane. Hlavně mi přijde, že Quake pořád ještě neukázala svůj plný potenciál, dřív byl na ni brán větší zřetel. A za každej díl bez Yo-yo palec nahorů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I know. If felt the same way when I started working with the Avengers. It's not easy to find your place when you're working with heroes and gods. I did my best to protect the team. Turns out I had a role to play. You'll make the right decision at the right time. Or... you'll get an Asgardian staff through the chest. I'd try to avoid that part." ()

Reklama

Reklama