Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli je tohle všechno technicky možné a je mi to úplně jedno, protože forma i styl, jakým je zpracována, to všechno mi bylo naprosto cizí a nebavilo mě to či dokonce odpuzovalo. A herci? Frodo Pytlík je pořád Frodo Pytlík a Sasha Grey by měla zůstat u toho porna, byť to úplné poleno není. Docela jsem se těšil, takže o to větší zklamání bylo, že jsem Open Windows nedokázal dokoukat. Naprosto zasloužený odpad!. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad zabitý kupou nelogičností a nerealistických momentů (už jenom ten hacker, co se dokáže dostat snad do všech elektronických zařízení na světě...). Asi takhle - prvních zhruba 25 minut se to docela dá, nějaká atmosféra tam je, akorát už tady máme toho hackera, který se dostane snad do všech kamer na světě. Jenže pak se z toho stane naprosto přestřelená nerealistická akční blbost, kde čím blíže konci film bude, tak budete jenom nechápavě kroutit hlavou, že to tvůrci myslí vážně. Navíc to jako celek postrádá pak nějaké napětí, takže je z toho pak jen nudné čekání na to, kdy už bude konečně konec. Jako celek mi to vychází na 2*, ale ztrácet s tím čas nemá smysl. Btw, mají v tom Španělsku nějakou jinou píseň než Ghost Rider od Suicide? Za poslední týden jsem ji slyšel už ve třech filmech. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Ale, ale... To se nám tu zase sešel sraz hnidopichů a rejpalů. Sice trochu chápu, kam tou kritikou většina míří, ale žádný výrazný průser Open Windows není. Rozhodně ne. Od španělského mača Nacho Vigalondo jsem kdysi spatřil velmi poutavý časo-smyčko-motanec Uvězněni v čase, který sice místama pozbývá smyslu, ale dokáže udržet pozornost. Také se vyznačuje jakousi laciností nebo spíš tím, že ve vás zanechá pocit rozpačitosti - dojem z celého snímku může stoupat strmě dolů a paradoxně nahoru zároveň při určitých scénách. Béčkovostí bych to těžko nazval, ale možná nedotažeností. Ty samé dojmy z filmu jsem registroval u Open Windows. Nacho je ale sympaťák a věřím, že své filmy dělá se zápalem. Ostatně do jaké míry se zde jedná o nelogičnosti musí posoudit každý sám a já s tím kdovíjaký problém neměl, natož chuť to řešit. Film jsem si dost užíval a na fantazii autora s vervou přistoupil. Musím podotknout, že Open Windows mě dokázalo bavit od začátku do konce a nepostrádal jsem v průběhu silné napětí. Z tohoto důvodu se nebojím jít s hodnocením výše, než je tu obecně prezentováno, i když bych klasickou trojhvězdu šoupnul. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale celýčas som musel tento film prirovnávať k Maniakovi, v ktorom si hlavnú úlohu tiež strihol Elijah Wood. Oba filmy sa pohrávajú s formou a vychádzajú zo "škatule". Kamera prechádzajúca medzi oknami na pracovnej ploche počítača ma naozaj zaujali. Samotný dej je však dosť prestrelený a zhruba tak po pol hodinke som sa začal pýtať sám seba, že: NAČOO!?!. Každopádne náznak gradácie tam je, Elijah presvedčivý, Saška ako vždy očarujúca, som unesený z formy a Vigalonda mám celkom rád. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak marné, jak jsem před zhlédnutím předpokládal. Samozřejmě jsem na snímek nekoukal proto, abych viděl nějaký ten šourek. Spíše jsem očekával výběh s kůzlátky, přičemž bych se nezlobil ani za zatoulaného bobra. Nedovedl jsem si představit hrající Alexandru Šedou. Nebylo to tak strašné. Na podobná béčka určitě má, kdyby ji najednou přestala fungovat vagina. Příběh je šílený, v každém směru neuvěřitelně přestřelený a pro diváka, který má vypito nad 5 piv asi i nepochopitelný. Zásadně mi to nevadilo. Docela se mi líbil zajímavý a originální nápad, kdy je vám vše prezentováno formou otevřených okýnek, jak již název filmu napovídá. Klidně dám i takové odrbané 3 *. I vzhledem k tomu, že sled událostí cirka poslední půlhodinky je prostě debilní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)
  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama