Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (69)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přes své chyby mě film ale bavil a i přes celkem dlouhou stopáž si dovedl udržet mou pozornost. Pravda, hlavně proto, že jsem čekal, jak moc zamotané to bude. Je to zamotané zbytečně, ale ta forma mi naplno sedla a ani trochu mi nevadila. Elijah Wood se stává zajímavou ikonou hororu a já jsem zvědavý, v jakém dalším filmu se objeví, protože by to opět mohlo být v nějakém ohledu zajímavé. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tyhle otevřený okna jsem dokoukával na potřetí. Protože mě prostě zajímalo, co z toho nakonec vyplyne. A pro mě jako hackera laika to byla jedna šílenost za druhou. Vůbec netuším jestli je aspoň něco z toho vůbec reálný. Když už z toho nakonec nějaká pointa vyplynula, tak už jsem z toho byl celkem domotanej, takže jsem to stejně asi nepochopil. Ale očividně jsem o nic podstatnýho nepřišel podle ostatních recenzí. Nicméně musím vypíchnout tu chvilkovou kyber-šikanu se Sashou Grey, ta scéna měla sakra něco do sebe a teď už vím, že je v tom profesionálka. Nicméně už jsem viděl pár lepších filmů v podobným duchu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série webových/FB/četových trilerových hororov (Odobrať z priateľov, The Den). Úvod je strašne nezáživný, po dvadsiatich minútach som mal chuť vypnúť televízor a kábel do elektriky si omotať okolo krku a dobrovoľne sa zaškrtiť. Potom sa to našťastie MIERNE rozbehlo a malo to niečo do seba. I atmosféra opustených nočných ulíc fajn, Elijaha Wooda to evidentne v tomto ohľade dosť láka (Maniak). Scenár bol však absolútne hrozný, jeden debilný zvrat striedal ešte debilnejší a priznám bez problémov, že som to vôbec nepochopil. Takisto ma negatívne zaujalo vyobrazenie polície a jednotky SWAT – aby takýmto profesionálom v jednom ľudoprázdnom nočnom meste na aute utekal jeden civil, je neakceptovateľné. Páči sa mi, že Elijah (zároveň producent filmu) po mega-úspešnom Pánovi prsteňov nestratil sám seba a vyhľadáva práve takéto malé filmy. Škoda len, že nie sú dobré. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolikrát dělal autor tohohle filmu řidičák, ale jednou to asi nebylo, protože heslo "předvídat" mu do stylu zjevně moc neladí a divákovi chtěl vštípit totéž. Ten scénář je neuvěřitelnej, tady se prostě cucá z prstu o sto šest, jak se to zrovna šikne, nehledě na reálnost, proveditelnost a pravděpodobnost. Jenže slátanina je to věru napínavá, furt se něco děje a když člověk přistoupí na hru "nic v tom nehledej, nerejpej se v tom, neřeš" je to i slušná zábava na necelý dvě hoďky. Já se i přes úšklebky bavila v míře, že mi hodnocení neustále poskakovalo scénu od scény mezi dvěma a čtyřma. Takže trojka z toho vyjde. A ten závěr, to na mě působilo jako hodně vtipné pomrknutí Sashy Grey za svou porno kariérou. Jo a horor? Nevím nevím, já bych v tom spíš viděla akční sci-fi thriller. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Open Windows je rozhodně velmi osobitým a zajímavým projektem ale to je asi tak vše. Stokrát omílaný příběh zasazený do moderních kulis internetu je v zárodku pořád ten stokrát omílaný příběh a na celkovém dojmu je to znát. Přičtěte k tomu zbytečně natahovanou stopáž a dostanete další průměrnou jednohubku, která sice přišla s ničím novým, nicméně ta stokrát omílaná příběhová linka ji stáhla dolů. PS: Elijah Wood se nálepky hobita pravděpodobně už nikdy nezbaví, pořád jsem totiž čekal, kdy vytáhne Prsten Osudu a prohlásí ho za svůj. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Na jednom z festivalov, kde sa film premietal, sa režisér Nacho Vigalondo vyjadril, že ak sa film niekomu nepáči, môže ho pokojne udrieť.
    (Marceloo)
  • Natáčení probíhalo ve Španělsku ve městě Madrid a v Texasu v Austinu v místním filmovém studiu Spiderwood. (Terva)

Reklama

Reklama