Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Nick (Elijah Wood) zjistí, že vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard (Sasha Grey), je neuvěřitelně nadšený, že konečně dostal šanci setkat se s ní. To vzrušení ho opustí, když zjistí, že herečka nesdílí stejné nadšení jako on. Jillin manažer Chord (Neil Maskell) mu nabídne něco, co nemůže odmítnout: Chord umožní Nickovi neustále sledovat Jill přes počítač. Nick se zpočátku zdráhá, ale Chord ho přesvědčí tím, že by měl dostat alespoň nějakou šanci se k herečce přiblížit. Nick začne svou hvězdu sledovat. Posléze zjišťuje, že není vše v pořádku a že Chord na něj ušil boudu. (Terva)

(více)

Recenze (69)

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Nick vyhrál večeři se svou oblíbenou hvězdou Jill Goddard. Herečka ovšem o žádné večeři neví. Posléze se s Nickem spojí její manažer Chord, který mu umožní Jill tajně sledovat přes počítač. Čemuž se těžko odolává, že. Nick posléze zjistí, že Chord není tím, kým se zdá být a začíná hra na kočku a na myš… Zajímavé téma, zajímavě natočené, Elijah Wood je divnej už od pohledu, takže moc neměl co hrát a tím si mě získal. Ovšem jako ajťákovi mi vadilo nereálné zpracování techniky ve filmu. Půlka věcí prostě nebyla reálně možná. Měl by to být sci-fi film. Konec se mně nelíbil, bylo to nakombinované až moc. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně moc neoriginální nápad, na kterém si Nacho Vigalondo vylámal zuby. Frodo Pytlík by měl zůstat Frodo Pytlíkem, ale snahu mu upřít nemohu. Vlastně jestli něco na tomto filmu bylo dobré, tak jeho mírně nadprůměrný výkon, který byl ovšem naprosto pokažený tím velmi nepovedeným twistem v závěru. Ostatní herci ovšem byli k smíchu a pláči zároveň. Ale ani se nedá mluvit o tom, že by to byla škoda, jak moc to bylo zabité. Právě naopak - jen to dokreslilo to, že vůbec neměla padnout první klapka. Ale z nějakého zvláštně posunutého pohledu to nakonec celé bylo s přivřením všech očí jakž takž koukatelné. 35 % ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, jen mi to na thriller nepřišlo uvěřitelný a ač si na tom nezakládám, u tohoto snímku jsem si jen v duchu říkal: "To jako vážně?". Ovšem, hvězda navrch za zajímavý konec a za krásnou odpověď na otázku Sashy: "How do you know so much about me?", kdy je zcela nemožné nevzpomenout si na její pornografickou kariéru. :) ()

danny79 

všechny recenze uživatele

V pribehu je docela dost der, nad kterymi je lepsi nepremyslet, protoze stejne racionalni vysvetleni neexistuje, ale film je zabavny, ma svizne tempo, napeti a take nejakou tu akci. Provedeni velmi slusne. ()

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, je to p*čovina. Bylo vidět hlavně ke konci, jak docházel rozpočet. Jenže nápad byl celkem originální a vlastně musím přiznat, že mě to bavilo. Wood byl dobrý a Sasha... Té jsem to vyděšení fakt nevěřil, ale protože mám k ní určitou slabost, tak mi opravdu nevadila. ()

bombit 

všechny recenze uživatele

Nevada je dost úspěšný hacker - ve tři ráno mě donutil najít izolepu a přelepit s ní web cameru na notebooku. Taky jsem si celou dobu myslel, že hlavního hrdinu hraje Tobey Maguire, a po filmu mě strašlivě znepokojilo, že je v titulkách napsaný někdo jiný. Na internetu se sice tvrdí, že Elijah Wood a Tobey Maguire jsou dvě různé osoby, my uživatelé interwebu však víme, že ve skutečnosti jsou oba Nevada. ()

Reklama

Reklama