Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

gjjm 

všechny recenze uživatele

Po dost podprůměrném Svatém grálu a příšerném Životě Briana mi tahle surrealisticky spojená série sketchů, parodující všechno možné od televizních reality show po sport jako takový, trošku zlepšila můj názor na pythonovskou tvorbu. Některé scénky byly perfektní (to s vybuchujícími sousedy, Lumberjack Song, The Funniest Joke, Blackmail, maďarská konverzační příručka), některé docela trapné (manželská poradna, Hell's Grannies, Dead Parrot, expedice na Kilimandžára, všechny spojovací čmáranice) a nic mezi tím. Celkově vzato se mi to docela líbilo a je to docela vtipné, ale úroveň vtipů je dost nevyvážená a ty kresbičky mezi tím mně vážně štvaly. Těžiště pajtnovské tvorby, totiž skeče, je rozhodně lepší než to, co se z ní pak vyvinulo (tj. filmy), přestože ani u skečů bych asi neměl nervy na sledování celého Létajícího cirkusu. Každopádně z Británie asi budu dávat přednost čemukoliv jinému před Monty Pythony. Prostě Pythoni mně těsně minuli. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct. Buďto mam jinej styl humoru nebo jsem měl jenom blbej den. Možná je to i tim, že tohle se natočilo, když jsem byl ještě dávno na houbách. Pokud má tohle bejt to nejlepší z Flying Circus tak ten zbytek snad ani nemusim vidět. Navíc je to můj první Python...že by ty 3 hvězdy byly tim? ()

Reklama

Orbosh 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem v rozpacích. Jsou to moji oblíbení Monty Python a zároveň to není můj oblíbený Monthy Python. Sice jsou využity náměty ze seriálu, ale jsou natočeny nějak tak nemastně a neslaně. Pointy u některých skečů opravdu chybí (pokud znáte původní verze), kamera stojí jinde (většinou na horším místě) atd. Chybí tomu i ta nadšenecká živelnost, kterou jsem měl tolik rád. Přijde mi to spíš jako vývar z toho nejlepšího. A proč mít vývar, když můžete mít poctivý originál ? Originál, který je opravdu (a nejen rádoby) zábavný. Na druhou stranu si myslím, že si to vzali k srdci (přeci jen celovečerák potřebuje něco jiného) a další filmy MP jsou mnohem lepší. A to jsem byl v prvních dvou minutách nadšený..... ()

Hraboshka 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipné jako MPFC. Asi by se daly vybrat i lepší skeče (jen místo některejch - pár z těch nejlepších tady bylo, to ne že ne). A ty dobrý tady byly useknutý. Nebo prostě tyhle verze nebyly tak vtipný jako v cirkusu. Možná mi tu taky trochu chyběly "smíchy" - u skečů už jsem si tak nějak zvykla, že když Pythoni řeknou nebo udělaj něco vtipnýho, ozve se smích, a tady jsem se smála jenom já. Ale stejně tomu dám za 5. Protože je mám ráda. Protože jsem se smála. A protože i ty slabší montypythonovský skeče jsou vtipnější než co jinýho. A protože nemá chybu, když Cleese řekne and now for something completely different. ()

Wacky14 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem byl trošku zkalamenej. Je fakt, že ty skeče jsou asi dobrý, ale snad polovinu jsem jich už viděl někde jinde a druhou polovinu jsem přešel jen s lehkým úsměvem. Pořád jsem čekal na ty skvělý bránicitrhající gagy a nic nepřicházelo tak dlouho, že jsem málem až usnul ... true story ... 50% (myslím, že jejich zásobárnu vtipů jsem už vyčerpal) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama