Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Průměrné sportovní drama (obehrané schéma, kdy hlavní hrdinka - pokojská, nejdříve neznámá a tudíž bez šancí, nakonec slavně zvítězí...) řízlé s romantickou komedií, na kterém je zajímavé především to, že se odehrává v surfařské komunitě...i když surfařských záběrů je tam pohříchu málo. O surfingu bylo ale natočeno mnoho lepších a kvalitnějších snímků... Podobné filmy: Bod zlomu, V zajetí vln, Bra Boys, Nekonečné léto, Nekonečné léto 2, Billabong Odyssey, Riding Giants ()

Entfak 

všechny recenze uživatele

Mělo to začátek, střed a konec :o) Celkově by si film zasloužil celkem solidní 3 hvězdičky. Nicméně faktem jest, že jsem se u toho nenudil a to je na nedělní odpoledne v produkci našich televizí, velký zázrak. Kamera velice pěkná a hudba taky, ale hlavně to mělo nějáký děj, což sle mého spoustě filmů chybí. Za což 4h ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Svižný film ze surfařského prostředí. Dobré obsazení vyvažuje váhy proti kýčovitému příběhu. Sportovní filmy s úspěšným koncem jsou pro mě víceméně trnem v oku. Zde tedy jako plus beru v potaz i to, že vlastně o vítezství v pravém slova smyslu nakonec nešlo. A jelikož jsem muž a fanoušek Michelle Rodriguez, tak se musím přiznat, že zvlášť v tomhle filmu jí to opravdu slušelo, byla hnacím motorem po dějové stránce a herecky zvedala kvalitu celkově. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nebojím se hodnotit takto vysoko neboť se mi tento snímek jeví na profesionální úrovni. Byla to skvělá podívaná, která mne vnesla opět do jiného světa . Odprostění od stereotipu filmu. /plně jsem se cítil jako kdybych byl na pláži s hlavní hrdinkou. Nejlepší chvýle filmu nastala pro mne v předposlední scéně při rozhovoru dvou milenců . Myslel jsem , že to bude již už stokrát omývané jednáníjako:Ty to dokážeš-Já top nedokážu ....Ale byl jsem příjmně překvapen. Takže supr. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Takový romantický hloupý teenagerský film, kterému bych dal tak leda dvě hvězdy za docela pěkný holky a moře s plážema, ale taky se na to dá pohlížet jako na sportovní film o surfování a tady mne ty profi záběry tak uchvátili, že přidám další dvě za to. Nejlepší filmové záběry surfování , které jsem kdy v celovečerním filmu viděl. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama