foto

Alexie Gilmore

  • nar. 1976
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 For All Eyes Always
2016 Woman Child
2014 There's Always Woodstock
2013 Prodloužený víkend
Willow Creek
2012 2nd Serve
Fairhaven
2011 Bůh žehnej Americe
Nebezpečná minulost
2009 Frank the Rat
Mercy
Táta šampión
2008 Klub 27
Surfařská svoboda
Určitě, možná
2007 Descent
Holky na hlídání
I Do & I Don't
2006 Cosa Bella
Find Love
Ďábel nosí Pradu
2005 Anger Eater, The
2000 Famous

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Fools Rush In (S02E09)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lektor na roztrhání (S12E05)
2016 Lopez (TV seriál)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
Ghost in the Machine (S01E11)
Fire Code (S01E04)
The Grinder (TV seriál)
Little Mitchard No More (E04)
2014 Legenda (TV seriál)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
Tekutý písek (S01E07)
Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Pokoj 147 (S06E16)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Neštovice (S02E21)
2011 Dr. House (TV seriál)
Riskantní podnik (S08E04)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dead or Alive (S04E16)
Médium (TV seriál)
An Everlasting Love (S06E11)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zornice (S01E08)
Private Practice (TV seriál)
Right Here, Right Now (S03E03)
Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyvolení (S06E12)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Happy (S02E12)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Dokumentární

2014 Willow Creek: The Making of Willow Creek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace