Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. If I Could Fall In Love - Lenny Kravitz [4:22] ,2. Rockstar - N.E.R.D. [3:49] ,3. Party Hard - Beenie Man [3:59] ,4. Cruel Summer - Blestination [5:12] ,5. Big Love - Chicken [3:47] ,6. Daybreaker - Beth Orton [3:54] ,7. Everybody Got Their Something - Nikka Costa [4:21] ,8. Front 2 Back - Playgroup [3:52] ,9. And Be Loved - Damian Marley [3:01] ,10. Destiny - Zero 7 [5:39] ,11. Firesuite - The Doves [4:36,] ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nebojím se hodnotit takto vysoko neboť se mi tento snímek jeví na profesionální úrovni. Byla to skvělá podívaná, která mne vnesla opět do jiného světa . Odprostění od stereotipu filmu. /plně jsem se cítil jako kdybych byl na pláži s hlavní hrdinkou. Nejlepší chvýle filmu nastala pro mne v předposlední scéně při rozhovoru dvou milenců . Myslel jsem , že to bude již už stokrát omývané jednáníjako:Ty to dokážeš-Já top nedokážu ....Ale byl jsem příjmně překvapen. Takže supr. ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Přijemná oddychovka, u které jsem neusnul, i když jsem si ji zapnul po půlnoci, což je jedno z hlavních kritérií, když film považuju za kvalitní, zabávný a rozhodně nenudný. Každopádně film může být kvalitní, i když u něj člověk v pozdních hodinách usne (např. v mém případě Duna) a film může být kvalitní, přesto velice silně umělecký zážitek a žádná popkornová zábava jako v tomto případě a také u něj neusnete (např. v mém případě Sloní Muž). Každopádně, když u filmu neusnu, nebo neusínám pozdě večer a vydržím při vědomí až do závěrečných titulků, tak to pro mě je film celkem kvalitní a zábavný a rozhodně jak už jsem řekl, tak to pro mě je jedno z hlavních, ne-li to nejhlavnější kriterium. U tohoto filmu jsem dokonce uvažoval o čtyřech hvězdičkách, ale krom zábavy, přijemné podívané a chuti to skouknout najednou, i když byl pozdě večer ve filmu chybělo něco extra, co by ho posunulo trošku výš. Nějaká opravdu nezapomenutelná scéna, nebo hlášky. Ale i tak jsem se bavil velice přijemně a i když se mi tento film válí v počítači už víc jak půl roku, možná téměř rok, k jeho zkouknutí jsem se odhodlal konečně včera a byl jsem velice přijemně překvapet. Takže i tak to jsou tři lepší hvězdičky. A pořád váhám jestli by si to nezasloužilo i ty 4, když jsem u tohoto filmu po opravdu dlouhé době pozdě večer neusnul, nebo mě prostě nechal pozorného tak, že bych si zbytek filmu nenechal na druhý den a dal přednost spánku. Každopádně asi v půlce filmu jsem únavou zaváhal, jestli si ho mám nechat na druhý den, ale nakonec mě opravdu usnout nenechal, přesto zůstanu u těch třech lepších hvězdiček a dávám tak 65 procent. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Takový romantický hloupý teenagerský film, kterému bych dal tak leda dvě hvězdy za docela pěkný holky a moře s plážema, ale taky se na to dá pohlížet jako na sportovní film o surfování a tady mne ty profi záběry tak uchvátili, že přidám další dvě za to. Nejlepší filmové záběry surfování , které jsem kdy v celovečerním filmu viděl. ()

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba jen tak vypnout a relaxovat a přesně to se mi povedlo najít v tomhle mořskými vlnami zalitém filmečku. Nemusíte u něj přemýšlet, nebo v něm snad hledat nějakou hlubší myšlenku. Užívala jsem si ten předvídavý popelčin příběh, který se mi trefil přesně do nálady a kochala se povedenými záběry kamer. K surfování na Havaji se totiž zřejmě v nejbližších padesáti letech nedostanu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno