Reklama

Reklama

Britský kontraktor v Afghánistánu je informován o skutečnosti, že jeho dcera byla nalezena mrtvá v Los Angeles. Přes nesouhlas zaměstnavatele se vydává do Ameriky, aby identifikoval tělo své dcery. Po příjezdu však zjistí, že dívka na patologii není jeho dcera. Rozhodne se na vlastní pěst zjistit, co se stalo, a najít svou dceru. (JohnSmith)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Bože to je sračka. To, že to bude hlúpe a lacné bolo jasné hneď. Ale to, že to bolo ešte hlúpejšie a lacnejšie. To už je veľké mínus. Hlášky tu prakticky nie sú. Dialógy totálne katastrofálne. Herci v úlohách smiešny. Hlavne Caan. Všetko je tu také nasilu. Craig je síce dobrý drsniak, ale trochu ťažkopádny. Len opakuje hlúpe frázy a vlastne nič nepredvedie. Pár jednoduchých bitiek. Ale dokopy je akcia málo. Trochu strieľania, trochu mlátenia a dosť. Ako 2* dám nech nežeriem, ale aj to som zhovievavý.

pietrolbc

pietrolbc (hodnocení, recenze)

z jakehosi zahadneho duvodu nemuzu hvezdickovat ale vic jak 3 tzn imdb 6 si to nezaslouzi...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

ee tak ve stínu ber jako příklad , ale je fakt že já to tak neberu s těma komunistama , tak vážně nebo osobně ,  protože nejsem čech že jo , tak na celý film nahlížím trochu jinak , jako nechci říct že komunisty nějak bráním nebo že by téma "Hon na šíleného vraha v Čechách" nechtěl vidět , ale já z české historie znám to co znám a nijak do hloubky nerozebírám československou historii , ta je mi vlastně vyobrazována v českých filmech který mají aspoň nějakou úroveň a já nemusím koukat na chlapa které kopají/šťouchají , a nebo jinak se strefují do jeho koulí , jako všichni se tomu strašně moc smály , ale já tak nějak ne 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak problém je v tom, že Ve stínu je sice řemeslně hezky udělanej film, ale jinak je to zase marnost. Místo aby natočili špičkovej žánrovej film, zase se musíme dozvědět, že komunisti sou kurvy. Klidně mohli natočit film z 50. let např. o honu na sériovýho vraha Mrázka, ale místo toho zase omílaj komunisty. Když to přeženu, mohli natočit něco jako českýho Zodiaka, prachy a talent na to měli, ale skutek utek. Zase musíme čumět buď na stupidní komedie nebo mraky různejch dramat. A co thrillery, detektivky nebo horory? Prostě to chtěli udělat dobře a dopadlo to jako vždycky:)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

jako já neřikám že český filmy , sou vyloženě v prdeli , to ne , jen že vždycky když se objeví fakt něco  pěkného tak se asi musí zákonitě objevit sračka , problém je v tom že sraček je třeba třicet a těch dobrých filmů jen tři , a to větší problém že o sračkách se mluví furt zatímco o těch dobrých jen jednou a nazdar 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

on má dobrý dobrý ksicht.... tak si predstavujem drsniaka. Tiež som na to zvedavý, ale nemám nejaké prehnané očakávania... uvidíme.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Footsoldiera som už videl. Dosť dobrý film. Tam šiel z neho strach. Ale Craig mal iba menšiu úlohu. Vlastne ma nenapadá ani jeden film kde by mal hlavnú úlohu.  Preto som na neho zvedavý. Viem, že toto bude ťažké primitivne béčko. Ale ako herec je pre mňa v tejto pozícií celkom neokukaný. Osvieženie k tradičným Adkinsom, Seagalom, JCVD alebo Austinom.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Osobne som zvedavý ako bude film vyzerať. Craig je veľký chlap a v podobnej úlohe som ho prekvapivo ešte nevidel. Tie bitky môžu byť zaujímavé. Ako béčko to môže pobaviť.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Madsbender

Já mám taky vystudovanou filmovou školu a musím říct, že mi ta upoutávka vcelku potěšila. Vypadá to kompetentně udělaný, má to slušný herce a oceňuju i to, že režisér film natočil v 2.35 : 1, ačkoliv jde zcela jasně o dvd film.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nápodobne, tu vynikajú skôr len výnimky. Skvostným doplnkom občas býva aj zlé osvetlenie (myslím uhlovo - z tvárí hercov vyčarujú nádherné pokrivené obrázky).

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Madsbender

nemám rád filmy které se z větší části odehrávají v noci , je jasné že tam bude špatná kamera , špatný úhel takže zase uvidím hovno a nebo taky ne , mám s tím ale špatné zkušenosti a několikrát sem se s tím setkal 

na příspěvěk reagoval Madsbender

Reklama

Reklama