Reklama

Reklama

VOD (1)

Philipovi a Elizabeth konečne priradia novú spojku. Philip pracuje na tom, aby odpratal neporiadok po poslednej misii a Elizabeth v utajení ako Clarkova sestra Jennifer robí všetko preto, aby urovnala vzťahy s Marthou. Stan pátra po zmiznutom vedcovi, Oleg a Arkady sa ďalej hádajú, ako najlepšie vyriešiť situáciu na ich strane, a Ninina lojalita sa opäť delí medzi FBI a KGB. (Disney+)

(více)

Recenze (3)

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech stránkách vynikající epizoda. Postava "sestry Jennifer" zjistí od Marty jaký je "Clark" zvíře při sexu a tato informace rozhodně nenechá Elizabeth klidnou. Mezi tím se do špionážních her o agenty a mozky vkládá izraelská tajná služba Mossad, která má taky zájem o Sovětský vědce, obzvláště židy. Agent Mossadu je držen Phillipem v zajetí ale je nakonec vyměněn právě za vědce Balkanova, který je poslán přes protesty a slzy zpátky do Svazu. Do hry vstupuje náhradnice za Granny Kate. A na Rezidentuře začíná řádit mladý ambiciozní Oleg, který začíná rozjíždět svojí hru. Epizoda se znovu opírá o historický fakta. Brežněv pod tlakem Mezinárodní židovský organizace a OSN povolil legální emigraci tísícovkám ruských židů do Izraele. Mezi nimi bylo pochopitelně stovky vědců.. Jenomže mnohým byl Izrael málo a chtěli se dostat do USA. Většině se to povedlo, ale to naštvalo nejenom KGB ale i Mossad, který je chtěl taky získat pro svoje zájmy. Tato epizoda nám to krásně potvrzuje. Agent Mossadu měl pro Izrael vždycky větší cenu než vědec SSSR. 5 hvězd. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda se tvářila v podstatě nenápadně, ale na mě překvapivě dobře fungovala. Akce příliš mnoho nebylo, tento díl byl pro mě zajímavý díky množství velmi zajímavých rozhovorů na obou stranách barikády, dokonce se povídalo i skrz barikádu. Já jsem se tedy bavil dobře. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama