Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli budete mít někdy v neděli večer pocit, že víkend stál za prdlačku, tak tenhle film to sice úplně nezachrání, ale můžete se pak aspoň utěšovat tím, že ani Bůh si nedokáže ošéfovat všechno bez chybičky. Nebo mi snad Bartoška chce říct, že tohle bylo podle jeho představ? Bejt tím letadlem, naperu to do prvního stromu. ()

liberita odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je tak hlúpy, nelogický a absurdný, že jeho pozretie odporúčam len skutočne zarytým fanúšikom Nicolasa Cagea alebo Chada Michaela Murraya či niekomu, čo skutočne nebude mať nič ale naozaj nič lepšie alebo zaujímavejšie na práci. Dala by som mu aspoň tú jednu hviezdičku, ak by tu aspoň niečo dávalo aký taký zmysel alebo by boli herecké výkony trochu viac pozerateľné. V stave v akom však Left Behind je si zaslúži len hodnotenie "odpad". ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

Náboženská apokalypsa! Bůh spasil jen děti a nevinné, ostatním zůstávají jen oči pro pláč... anebo Nicolas Cage. Modlete se jak chcete, tenhle film z povrchu země bohužel nezmizí. Podivné rodinné vztahy a děsivé církevní smýšlení okořeňují bizarní dialogy, nad kterými občas stojí rozum. Většina děje probíhá v letadle, takže je to taková komorní křesťanská telenovelka. Jinak celkem nuda: 2 otčenáše z 10. ()

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové máme tu nejhorší film světa s božskym Nicolasem Cagem. Je spousta debilních věcí a spousta blbejch keců teda oni tomu řikaj dialogy. Absolutně žádné rozumné vysvětlení neexistuje proč tenhle film vznikl a ani proč jsem se na něj díval. Pokud si někdo chce propláchnout mozek a ztratit několik mozkových buněk a slintat do polštáře, tak jen do toho pusťte si to. Cage by měli zavít za to, že se zněj stal takovej idiot a točí tyhle průsery. Totální ODPAD! ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ano, plno náboženských keců. Ale tenhle film konec konců o náboženství (nebo spíš o splnení jednoho proroctví) přece je. Tak se nikdo nemůže divit, že se cituje z bible. První zmizení mě docela příjemně překvapilo. A ani se mi nezdá, že Cage hraje nák mimo. Spíš si myslím, že je to už taková zarytá věc ostatních recenzantů. Protože na rozdíl o Tokarev, tady hraje docela slušně. Nenáročná průměrná zabava na zabití jednoho deštivého odpoledne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama