Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

curil 

všechny recenze uživatele

Snad jediný film dvojice Hill - Spencer, který snesu. Je to zřejmě tím, že mám rád westerny, i když ti dva jich natočili více. Tento má vystavený děj podle klasických westernových příběhů a dva hlavní herci mi tentokrát nepřipadají jako úplní nýmandi.  Yanti Somer Trinitá a Bambino jsou dobromyslní braši, ale taky někdy pěkný svině. Pracují tvrdě svými pěstmi za práva chudých a utlačovaných. Krev sice neteče, ale vidíme mnoho rvaček, které svým zvukovým doprovodem budí dojem brutality, avšak všichni víme, že to s realitou nemá nic společného. Celkově průměr, jako všechny filmy s touhle dvojicí. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Trošičku slabší než Pravá a Levá Ruka Ďábla... především po dějové stránce... spousta místa ve filmu zabírá pasáž, kdy hrdinové žerou počestným pocestným fazole, nebo dělaj ostudu v luxusní restauraci. Ale scéna s Pokerem je naprosto skvělá, a následní konflikt dvou mužů u baru taky... takže takovejch 4 a 3/4 ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak takhle. Není jeden, ale dva. A žádný z nich není malý, unavený, ani Joe. Oba jsou špinaví, zpocení, švorcoví a hladoví násilníci a nesmiřitelní sourozenci, jejichž otec je smrdutý ožungr a nemakačenko a máti šlapka na odpočinku. Zápletku vždycky zapomenu minutu po závěrečných titulcích, ani žádnou konkrétní hlášku si zpětně nevybavím, ale stejně se při těchhle fazolových mlátičkách pokaždé mimoděk usmívám. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je uz 100% komedie, ne jako prvni dil. Pribeh mi prisel hodne propracovanej, hodne zabavnej a sviznej. Scenky s rodinkou dostavajici se neustale do problemu nemaj chybu a Bud Spencer a Terence Hill jsou jako vzdy vyborni. Ale i par dalsich scen si budu dlouho pamatovat, napriklad zpoved, to byl masakr. A na zaver je originalni, ale ne nejak zvlast vynalezava bitka. Na 5* to ale nebude. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Spolu s pravou a ľavou rukou diabla to považujem za vrcholné diela s Budom Spencerom a Terencom Hillom. Ich hlášky a scény sú nezabudnuteľné. Scéna v salóniku pri kartách, spoveď, či obed v luxusnej reštaurácii..to sú veci, ktoré človek len tak nezabudne. Tento film je klasikou a nemožno mu dať iné než plné hodnotenie. Na týchto komických scénach sa môžem baviť dodnes a aj sa bavím.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna v restauraci rozesmála diváky v severní Evropě natolik, že značná část z nich musela být hospitalizována. (Jizni Tlapa)
  • Po tom, čo sa Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) nechali podplatiť Parkerom, vrátili sa do San Jose. Scéna ich návratu ukazuje ako sa nesú na koňoch a niekoľko metrov pred nimi kráča staršia žena v tmavomodrom oblečení. V ďalšom prestrihu, keď ich kamera sníma oveľa bližšie, vidieť, že žena v tmavomodrom oblečení kráča nelogicky za nimi, navyše po pravej strane vidieť muža ako ide na koni, hoci v scéne predtým žiadny iný muž na koni nešiel. (AxelWers)
  • Původní německá verze uváděná do kin měla délku 127 minut a přístupnost od 16 let. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama