Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film. Aj keď tu už tomu do lepšieho hodnotenia niečo chýbalo. Na tých dvoch týpkov a duplom, keď sú bok po boku sa dobre pozerá, vždy vyvedú nejakú chujovinu. Na ľahkú komédiu to ale občas trochu zaváňa hovadinami. Tak napr. štrkáč, čo pokúše Budovho synátora alebo tlupa magorov, ktorí sú tak dojatí koledami, že mimovoľne pustia zbrane a pochodujú ďalej bezducho ako zombies, tak to je trochu moc. Ale dobre. Na spravenie nálady je to celkom dobrý film. Ale Bud a Terence si mohli na rozlúčku zmáknuť aj o niečo lepší film. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Posledni spolecnej film Spencera a Hilla, takze jsme cekal jen nejakej odvar z jejich slavnejsich kousku, ale dockal jsem se fakt skvelyho filmu. Prvni pulhodinka je fakt dokonala a pak tempo krapet zpomali, ale na kvalitu filmu to nema vyraznejsi vliv. Vtipy tu jsou opravdu povedeny a i kdyz se nejakej opakuje treba vickrat, porad pusobi vtipne. Terrence je porad ve forme a strili snad jeste rychlejc nez za mlada a Spencer, i kdyz vypada dost na sracky, porad umi nekoho paradne prastit po hlave. Navic tu je skvela hudba a super zaverecna bitka. Ke konci uz zacne bejt film krapet moc dojemnej, ale neni to nic tak strasnyho, aby to zkazilo zazitek z filmu. Jen ta matka vypadala fakt priserne. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Spencera a Hilla. I když už jde na obou vidět zhoršení formy ( už jim přece jen není nejmíň), tak jde o skvělé zakončení jejich společné kariéry. Závěrečná bitka patří mezi jejich nejlepší a humoru tu je taky dost. ("Je príma, že jsme zase spolu." - "Nejsme spolu." - "Proč ne?" - "Jeden chlap mi říkal, že nejdůležitější na světě je klid a pohoda. To jsem měl, dokud jsi byl pryč." ) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s legendární filmovou dvojicí. Bud a Terence se dali po deseti letech znovu dohromady, aby ještě jednou naposled stanuli společně před kamerou v netradičně vánočním westernu. Nechybí klasická závěrečná bitka při které ozdobí vánoční stromeček. Některé vtipy jsou velmi vydařené, ale trochu nedotažené, chybí tomu ta pověstná "třešnička na dortu." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledna spolupraca dvoch legiend. Tentokrat znova vo westerne, kotre sa zvykli vyznacovat aj zmysluplnym pribehom. Napriek tomu je zapletka chatrna. Prakticky ju tvoria len epizodky vyplnene pri ceste z bodu A do bodu B, co by nebol problem, keby boli dostatocne zabavne. Ale len zhuba polovica z nich je priemerne zabavna a druha je uz dost nudna. Chemia medzi Budom a Terencom stale funguje solidne a Terence neustale Buda provokuje. Lenze v tvari sa im vek uz dost prejavil. Terence stratil ten sibalsky vyraz a Budovi väcsinu filmu poriadne ani nevidno do oci. Je tu par bitiek, ale aj v nich vidno, ze su Bud a Terence davno z formy. Ale nielen oni ale aj ti statisti, ktorych fackuju nejake extra zabavne alebo pôsobive pady nepredvedu. Zda sa, ze poriadne zostarli nielen Bud a Terence, ale aj ich skvadra kaskaderov. Celkovo film nie je ziadna slava, ale nastastie ani tragedia. Ako taku dojemnu rozlucku s dvoma legendami sa to raz vidiet oplati. 5/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama