Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Na závěr docela povedená tečka za skvělou kariérou této italské komediální dvojice. Už je sice vidět, že Hillova rychlost už není tak rychlá a že Spencerova plavecká rána už také není co bývala, ale co se dá dělat, čas je neúprosný a proto těmto pánům patří velký dík za skvělé komedie, při kterých nikdy netekla krev. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Oba dva nezdolní hrdinové zestárli – ale vrátili se ještě jednou před kameru, aby si ve westernové komedii ještě párkrát zastříleli, sem tam někoho praštili a skutečně si užili dostatek pohybu pouze při pořádné mlátičce až v závěrečné hromadné bitce. Na filmu je vidět režisérský rukopis Terence Hilla, díky tomu film připomíná poslední díl čistě Hillovského Lucky Lukovi (stejní herci, stejné oblečení Hilla, podobná tématika i styl). Je to poměrně slušná rozlučka této dvojice, jejíž společné vystupování končí tam, kde začalo – u westernové komedie slušné, ale ne zářivé kvality. Příběh je velmi prostý – Hill a Spencer putují za svojí matkou, která jim chce předat poklad po otci a během cesty potkávají padouchy, se kterými se sem tam utkají. Dávám sice 60 %, ale je to spíše z nostalgie po těchto dvou skvělých hrdinech. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hillův synek napsal celkem dost zábavný scénář, který je přizpůsoben věku aktérů. Takže až na závěrečnou bitvu ve filmu mnoho akcí není. Ovšem věšení Spencera je jedním z nejlepších gagů této dvojice. Hudba je velmi dobrá, byť to nejsou tradiční bratři De Angelisové. Hodně se mi líbil debutující Jonathan Tucker. A popravdě se mi hodně líbil celý film. Navzdory škarohlídům je to velmi dobrá komedie, která není založena jen na bitkách, ale především na skvělém slovním i situačním humoru. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film. Aj keď tu už tomu do lepšieho hodnotenia niečo chýbalo. Na tých dvoch týpkov a duplom, keď sú bok po boku sa dobre pozerá, vždy vyvedú nejakú chujovinu. Na ľahkú komédiu to ale občas trochu zaváňa hovadinami. Tak napr. štrkáč, čo pokúše Budovho synátora alebo tlupa magorov, ktorí sú tak dojatí koledami, že mimovoľne pustia zbrane a pochodujú ďalej bezducho ako zombies, tak to je trochu moc. Ale dobre. Na spravenie nálady je to celkom dobrý film. Ale Bud a Terence si mohli na rozlúčku zmáknuť aj o niečo lepší film. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem opravdu umí, a Terence i za kamerou. Opravdu perfektní konec jejich společné kariéry, takto skončily společné filmy dvou největších legend. Neřeknu skvělá hudba, nebo super atmosféra. Řeknu nádherná hudba, s překrásnou atmosférou! Prostě toto bylo něco opravdu krásného, a nikdy na to nezapomenu. Karlos80, ripo a všichni kteří na tento film nadávají: Pánové, vy jste nic nepochopili, nechápete o čem tyhle filmy jsou a kritizujete je, protože nedokážete tuhle pecku ocenit. A kdyby někde byl žebříček TOP NEJHORŠÍCH KOMENTÁŘŮ, jsem si jistý že by jste se umístili na špici ;) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama