Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Dva proletáři se neplánovaně stanou policisty. Jejich metody jsou neortodoxní, ale účinné. Ačkoliv... vlastně jsou naprosto hillovsko-spencerovsky ortodoxní: plesk, bum, prásk. Záhy se jim do hledáčku dostane zločinecká organizace, gang pašeráků drog. Někdo asi dostane do držky... +++++ Další Barboniho přímočará série tělesného humoru a absurdně pointovaných dialogů se ani tentokrát nepáře s logikou dění - hlavně vršit situace rodící gagy předveditelné touhle zbojnickou variantou Pata a Patachona. Tentokrát se zvláštním důrazem na vysokozdvižné vozíky, ochranu chudých imigrantů a pokořování výše postavených a vyvinutých blondýn. Konečně, ani blond ani prachy vás nestaví nad zákon, který mručí spencerovštinou. +++++ Nepsal jsem už někdy něco podobného? O komentář zpět? Tyhle filmy mají tendenci splývat. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Dva výtečníci byli jedním z prvních filmů blahé paměti, které jsme měli na VHSce... takže nebudu počítat, kolikrát jsem ho viděla, protože bych lhala... A teď vidím, že je servírují v tévé (ne, kouzelnou krabici již nevlastním, takže smůla) a hned mi najede nějaká ta fajná fackovací scéna, demolování auta, prostě.. kedykoľvek :-) ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Z dřívějších dob jsem znal jako "Dva výtečníci" a vždycky jsem měl rád spíš Terence Hilla než Buda Spencera, dneska (jak tloustnu) to vidím spíše obráceně, je to legrace. Pár ftípků : Hele kámo jedeš po špatný straně. Traktory jezdí vpravo. | Uhni ty prcku ukecanej ! | Já jsem Matt Kirby.Já ne ! | Naskoč si baloune tlustej. | Máme rande s dvěma kočkama a né s takovým tučňákem ! ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)
  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama