Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (163)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Tajne som dúfal, že Enzo Barboni urobí to isté ako pri filme Malý unavený Joe alebo Pravá a ľavá ruka diabla. Skoro sa mu to podarilo. Do fakt dobrej komédie tomu niečo chýba, ale patrí to rozhodne k tomu najlepšiemu, čo Bud a Terence spolu natočili. Veľmi príjemný oddychový film. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Stejní herci, stejný režisér, stejné charaktery, stejný mustr, stejné rvačky, stejné vtipy. Z dnešní perspektivy nechápu, jak to mohlo být tak úspěšné prakticky dvě dekády. Tento film navíc patří k tomu slabšímu, co ti dva spáchali. Asi už je to dáno tvůrčím vyhořením a přece jen i věkem, protože "mladíčkovi" Hillovi zde už táhne na padesát (pravdou je, že je to patrné jen při detailních záběrech) a Budovi na šedesát, což spolu s morbidní obezitou vede k tomu, že už se sotva hýbe. Osobně mě vadil i hlas Terence Hilla v českém dabingu. ()

Frood 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená "spencerhillovka". Jednu * ubiram za zbytečně dlouhý a mírně nudnější úvod a za to, že už jsem se na film nedíval nadšenýma dětskýma očima ;-) jako na přelomu osmdesátek a devadesátek. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý odvar z jejich starší tvorby. Gagů je méně a nejsou tak vypilované, obzvláště v mlátičkách už Budovi dochází dech. Nejvtipnější jsou na filmu ti zženštilí dvojníci. ()

Painer 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer jsou zaměněni v komedii Dvojníci za Hilla a Spencera, aby ochránili zbohatlíky před zákeřným vrahem a sami tak přišli k velké odměně. Co víc si přát??? ()

Ondrish 

všechny recenze uživatele

Po treťom zhliadnutí musím zdvihnúť rating na 4*. Ten brazílsky riff, ktorý hrá Bud (Greg Wonder) v úvode na saxafóne spolu s celkovým feelingom filmu, sú tak pohodovo chytľavé, že sa tomu nedá odolať. A keď sa k tomu ešte pridá šikovná réžia Enza Barboniho - ktorý mimochodom nakrúcal najlepšie S+H filmy a celkom vydarený scenár, tak bez problémov môžem povedať, že je to jedna z TOP 5 spenceroviek. All thums up (ale asi treba vidieť aspoň 2-krát...čo je logické, veď sú to Dvojníci.) ()

kolotroch 

všechny recenze uživatele

Pre mna jednoznacne najlepsia komedia tejto filmovej dvojice. Ako tradicne neohrozeni, ako tradicne ti ostatni vyzneju ako vrchol neschopnosti a ako tradicne som sa rehotal od zaciatku az do konca. Najlepsie sceny a hlasky z filmu: Spolocny obed. Spencerova otazka soferovi limuziny po tom ako mu oznamil, ze bude soferovat: "Ty tady zustavas?" Scena s cesanim brady :-D. Scena s cvokarom a ani nahodou nezhypnotizovanym Spencerom :-). A jasne, zaverecna bitka :-). ()

Ludva 

všechny recenze uživatele

[2010-04-22] * Ve filmografii těchto dvou bouchačů překvapivě vtipný nadprůměr. * "Teď nás odvezete na letiště, pak se sem pro nás vrátíte, naložíte nás a pojedeme domů." ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Stále som premýšľala čo týchto dvoch viedlo k filmu. Ale nech je ako je. Nie je film ktorý by som nevidela. Pamätám si všetky dopodrobna. Nie som nadšenec umelej krvi a mlátenia, v týchto filmoch sa smejem na oboch krv tam nie je a bitky sú tak priehľadné a jednostranné, že nič iné ako vtip to byť nemôže. ()

MR.Lolofon 

všechny recenze uživatele

Nedávno som sa odhodlal k pozeraniu filmovej klasiky v podaní T.Hill + B.Spencer , bohužiaľ sa k mi k veľkej časti filmov dostať nepodarilo , tých pár videných hodnotím ale vysoko . ()

Incanus 

všechny recenze uživatele

Komedie s duem B. S. + T. H. jdou sice po totožné dějové lince, to jim ale neubírá na přitažlivosti i po těch letech od natočení. Jedna z mých nejoblíbenějších komedií vůbec. Závěrečná bitka na farmě nemá chybu :) ()

padav94 

všechny recenze uživatele

V tomto filme boli nejaké logické chyby, ale nebolo to až také zlé, hlavne ma pobavilo ku koncu postavi milionárov Bud a Terence ako sa nevedeli,byť bolo to také nezvyčajné ale v dobrom a pobavilo ma to. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato bych řekla, že patří ke slabším, ale ty hlášky podpořené hlavně dabingem Ladislava Mrkvičky a Rudolfem Jelínkem jsou prostě bomba!! ()

energo 

všechny recenze uživatele

Netradiční komedie slavné dvojice. Tentokrát jsou již za svým vrcholem, ale přesto je to stále dobré a zábavné. V dvojroli hráli Spencer a Hill zcela rozdílné postavy. V roli přecitlivělých, jemných boháčů hráli vlastně úplný opak toho, k čemu jsme u nich zvyklí, což mi také vadilo. Hlavně u Spencera byl rozdíl markantní. A možná to bylo i jinak nadabovaným hlasem. Ale šarvátky měli stále velkou kvalitu. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hej!" - "Hej co?" - "Dveře!" - "Dveře jsou na otevírání, to si nevěděl?" Spencer a Hill ve dvojroli. Jestli chceš spáchat sebevraždu, buď tady, až se vrátim. Vtipné to je, nicméně mne tento jejich snímek - moc neoslnil. Dabing je děs,běs, příběh ok a hudba průměr. Místy se tlemým a místy mi to přijde bez šťávy. Takže průměrná komedie - 60%. ()

Reklama

Reklama