Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (172)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nechýbalo veľa, aby som si tento film absolútne nezamiloval. Al Pacino je späť vo forme v role, ktorá mu skutočne prospela a absolútne sa s ňou dokázal stotožniť. Plus jeho zmysel pre humor a charizma jeho postavy tomu dodávajú absolútne fantastickú chuť, kde človek chce len sledovať ďalej. Rovnako aj jeho manažér Frank je vynikajúci v podaní Chrstophera Plummera, no rovnako aj klavírna hudba použitá vo filme stojí za to. Všetko pôsobí prvú hodinu uveriteľne, no potom prichádza zase americké klišé v podaní konfliktu, kde potrebujeme nejakú drámu. A vieme ako to celé zase dopadne. A to je škoda, lebo za celý ten čas som si maximálne užíval. Ale zvyšok filmu a postáv je tak uveriteľný, tak chytľavý a tak skvelý, že si 5* zaslúži. Možno by som chcel ešte trošku viac Dannyho skladieb a tvorivosti, ale to už sú detaily. Jeden z najlepších filmov, čo som tento rok videl. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Po sté zfilmované totéž...napravení notorického zhýralce... ale nějak mi to nevadilo. Bonusem je opravdu skvělý soundtrack a Al Pacino. Bohužel u něj začínám mít v poslední době podobný problém jako s J. Deppem...teatrální gesta, mumlání, skelný pohled, přehrávání...jako by byl pořád pod parou... Škoda... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Al Pacino už je prostě tak vyzrálým hercem, že vás strhne svým skvělým výkonem. Pravda, ještě o něco víc vyniká Christopher Plummer, který je neskutečně vitální i na svůj věk, ale hlavně skvěle hraje. Příběh je lidský, dojemný a ukazuje lidské stránky, které nejsou vždy pěkné. Ale rozhodně patří k životu. Místy přeslazené, ale nikdy ne úplně přes míru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jejda, to se mi strefilo do noty. Samozřejmě scénárista občas kouzlí na hraně uvěřitelna a berliček vypálí hned několik, nicméně celkově jde o velmi milý kus. Druhá míza vznikla na motivy skutečného příběhu a dokazuje, že je škoda, že se charismatický Al Pacino nechává do něčeho pořádného ukecat ojediněle, respektive, že by měl možná vyhodit agenta (Jack a Jill, Uzavřený případ atp.). Tentokrát jeho zhýralý zpěvák žije několikátou dekádu ze své předešlé kariéry, senilní diváctvo žádá stále ty stejné staré hity, až přijde dárek od manažera (tady ta inspirace skutečným příběhem), který zamíchá docela dramaticky jeho životem. Co kdyby..? Člověk by čekal šablonovitý příběh o nápravě jednoho života, kdy chlast, děvky a drogy hrály vždy důležitou roli, ovšem až tak jednoduché to není. A můžou za to právě herecké ikony, které se sešly, i mnohé scény, které to s vyvoláním emocí zatraceně zvládly. Feel-good drama se sympatickou atmosférou, rodinnými prvky (tady se na pilu tlačí nejvíc) a docela upřímnou zpovědí. Režisér a scénárista Dan Fogelman mimochodem napsal Bláznivou, zatracenou lásku. To už něco napovídá. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tak trochu všedná nuda s jediným výrazným prvkom - hereckým pardálom, s ktorého postavou ale nejde moc sympatizovať a cool môže pripadať iba tým pendrekovým dámam v prvej rade na jeho koncerte. Pacino čoby egoistický bohém si na nemladé kolená hľadá cestu k odcudzenému synovi, ako to pred ním v X filmoch robilo Y podobných postáv. A popri tom sa snaží zlanáriť na večeru nedostupnú Anette Bening, ale nie tak zábavne a šarmantne, ako sa o to onehdy pokúšal Jack s Helen. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být původně natočen pod společností Warner Bros. s tím, že by hlavní roli ztvárnil Steve Carell. (Dio_Padre)

Reklama

Reklama