foto

Eric Lange

  • nar. 19.2.1973 (44 let)
    Hamilton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Wind River
2016 Fear, Inc.
2015 Druhá míza
2014 Bread and Butter
Slídil
2012 Smutný jako jazz
The Tin Star (TV film)
2010 Doktor Smrt (TV film)
My Friend Peter
Secretariat
True Blue (TV film)
2008 AM1200
2007 Brutal
2006 Bondage
2005 McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
1996 Bláznivá škola

TV seriály

2018 Waco (TV seriál)
2016 Narcos (TV seriál)
Neuestra Finca (S02E09)
Deutschland 93 (S02E07)
Los Pepes (S02E06)
další epizody (7)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Otec (S01E02)
Stopa (S01E01)
Masters of Sex (TV seriál)
Parliament of Owls (S03E01)
2014 Stalker (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Lamia (S02E07)
Eye of the Deep (S02E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cestička (S03E18)
2013 The Bridge (TV seriál)
All About Eva (S01E12)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
Old Friends (S01E10)
další epizody (9)
Doteky osudu (TV seriál)
Zlom (S02E06)
Grimm (TV seriál)
Nameless (S02E16)
Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
V zastoupení (S05E02)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Twentysixmiles (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Trenérská lavička (S01E20)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (4)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
další epizody (7)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Klam (S03E13)
Odložené případy (TV seriál)
Vítejte (S03E18)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
LAX (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Streaks and Tips (S03E04)
2003 All of Us (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Vlaková loupež (E02)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lost: A Journey in Time (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace