Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (172)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dokonalost se na tři čtvrtě druhé hodiny zhmotnila v nádherný film, který mi přinesl víc radosti než loňské Vánoce. Čistý a upřímný příběh bez kaňky pisálka fantasty, výborně vykreslené postavy, nálada k pomilování. Al Pacino hraje líp než Jágr na pražském mistrovství světa, konečně si zase jednou vybral projekt, ve kterém není jen hvězdná záplata, ale kde má funkci zvýrazňovače už tak dost tučné parády. Jeho společné scény s Annette Bening, to je lahůdka, jakou si nekoupíte v cukrárně na Václaváku ani kdybyste tasili pětikilo. Mně osobně navíc rozemlela Jennifer, která svýma očima hrála tak, že bych se s ní za to z fleku oženil. Je mně úplně jedno, co o tomhle filmu kdo napíše, pro mě to byl jeden z nejkrásnějších zážitků v kině vůbec. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká dobrá oddychovka, ktorá v podstate ničím výrazne nevyniká, ale zas ani nezaostáva. Al Pacino v roli nestarnúcej hviezdy Dannyho Collinsa ma naozaj bavil a bol naozaj tým najsilnejším článkom celého tohto filmu. K pointe, ktorú skrýval Lennonov list, to bola dosť dlhá cesta, miestami až zbytočne zamotaná v zbytočných odbočkách. Ale inak fajn, určite som sa nenudil. Na záver treba pochváliť príjemný soundtrack, ktorý znel počas tohto príbehu. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nebudu skrývat mírné zklamání, očekával jsem vše, jen ne naprosto tuctovou rodinnou vztahovku s vedlejší romantickou linkou, která pracuje s opotřebovanými šablonami. Je pravdou, že některé scény se povedly a dokáží chytit za srdce, ale jako celek film zcela zapadá do ztracena. Jedinou přidanou hodnotou je výkon Al Pacina. Drama jako stvořené pro komerční televize, které nemají čím vyplnit program, a komedie se koná jen velmi náznakově. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Milý snímek o, v našich končinách, neznámém zpěvákovi. Tenhle fakt jde ale stranou, jelikož Danny Collins určitě stojí za pozornost a 106 minut vašeho času. Vše je velice dobře odvyprávěné, proložené příjemnými písněmi, které vás donutí si podupávat a povedenými vtípky, u kterých se nejednou s radostí zasmějete. Příběh je zde sice už ohraný, ale jeho hlavní hvězda - neuvěřitelně charismatický Al Pacino, mu dává tu pravou jiskru. /75%/ (Kino - Prom.) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane iba ďalší z príbehov o uzmierení sa s vlastnou minulosťou, na druhej však pekný rodinný príbeh, že cestu si niekedy nezvolíme iba sami a aj keď nebola práve najlepšia, nerobí to z človeka ihneď zloducha. Páčilo sa mi, že aj napriek tomu, že to má aj vážne chvíľky, celý film je optimisticky ladený a Pacinov Danny je proste fajn chlap. Filmu pomáha aj výborný soundtrack. No a najlepšia scéna? Určite tá posledná :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film je inspirován příběhem britského folkového zpěváka jménem Steva Tilstona. Ten našel dopis, který mu před 34 lety napsal John Lennon. (Pegaz83)

Reklama

Reklama