Reklama

Reklama

VOD (1)

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Něco podobného co bylo v Buldezerovi. Zde se Bud Graziano, alias Bomber (Bud Spencer), bývalý slavný boxer vrací do boxerského prostředí, aby pomohl bláznivému Jerrymu (Jerry Calá) připravit boxera, který by byl schopen se postavit velkohubým americkým vojákm v čele s Rosco Dunnem (Kallie Knoetze). Bomber nachází mladíka Giorgia Desideriho (Stefano Mingardo), který první zápas vyhrává. Ale protože Rosco společně s rádobymafiánem Kruppem (Ferdinando Murolo) jsou nečestní, tak finálový souboj s Roscem v ringu čeká na Bombera, který tak může pomstít staré křivdy. A pěsti létají a létají. Nenáročné, ale dokáže zabavit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bomber neboli Buldozer tentokrát s boxem. Bud Spencer si zopakoval roli rybářského kapitána, který stejně jako v Buldozerovi o čtyři roky dříve pomohl mladým italským borcům postavit se proti posměváčským Američanům. Jako bývalý boxer rozpozná v jednom z místních chlapů slušného boxera a pod svým vedením ho trénuje. První zápas Ital vyhraje, následně mu ovšem jako odplatu Američané vypálí tělocvičnu. Když seženou peníze, tělocvičnu opraví a opět trénují. Jenže pak mladého boxera zlákají americké peníze, svůj zápas prodá, prohraje a dá se na špatnou cestu. Následuje tradiční spencerovská moralitka a návrat mladého boxera do rukou zkušeného trenéra, který kdysi dávno svůj zápas s americkým protivníkem prohrál jen proto, že ho před tím zákeřně zranili. Když se mladý boxer rozhodne postavit do ringu proti témuž boxeru, situace se opakuje a je na Budovi, aby se tentokrát sportovně pomstil. Film částečně kopíruje Buldozera, jen tu není taková spousta davových fackovacích scén, ve své podstatě tu zcela chybí ono tradiční koření těchto komedií. Přesto se člověk u filmu nenudí a užívá si dobré Budovi "kondičky" a vtipných hlášek. A určitě v mnoha scénách film připomíná Stallonova Rockyho. Ale proč ne, vždyť Italové si svého Rockyho také zaslouží. ()

Reklama

diabolique 

všechny recenze uživatele

hm,...poslabsie to bolo. Sem-tam som vazne zaspaval a velmi mi to pripominalo Buldozer, akurat ten je podla mna vydarenejsi. Dialogy dost priblble a nudne, co by za normalnych okolnosti az tak nevadilo, ale kedze cely film je drobatko slabsi ako ine Budove "klenoty", fakt ma nudili. Bohuzial, ani Budove bomby tento film nezachranili:( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Buda mám rád, ale tenhle režisér si mě k lásce nepřidal a určitě k tomu taky pomohlo to, že jsem to neviděl v dětství, jenže jak se můžu koukat na film, kde jsem jasně v roli Spencerova kamaráda viděl Terence Hilla a hlavně, jeho náhražka stála za víc než starou belu a už jenom tím jak se choval mi přišel hrozně nesympatický? Těžce. Bomber není žádná změna ve světě Budova kariéra na tom stavěla, ale řek bych, že tenhle trapnej stereotyp už trošku jde mimo mě, každopádně na ty věci co mám s ním rád, se znova kouknu a rád. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Bomber už není ta klasická výborná komedie s Budem Spencerm , hraje si na něco , co on není a to je asi nejhorší zápor . Hraje si na přesnou napodobeninu Rockyho ( což samozřejmě není ) a je tak naivní , že si myslí že ho v určitých chvílích i překoná . Jediné co potěší , je výborná hudba bratří Angelisů ( těm se písnička parodující Rockyho povedla výborně ) a jako vždy dobrý Spencer . Zbytek hrůza ! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama