Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy špatných filmů... jeden je špatný a druhý je tak špatný, že to leze na nervy. Tohle je první varianta, takže se to dalo ješte jakž takž dokoukat, ale příběh, boje, chování postav spíš k smíchu. Vzal jsem si z tohoto filmu ponaučení: když vykopnete párkrát do vzduchu při východu slunce a budete přitom mávat pomalu rukama, tak z vás bude super extra silný ninja! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně zábavné jako jednička. A pozor... tentokrát dostanete opravdu velkou porci ABSOLUTNĚ levých a zcela neschopných ninjů, kteří vždycky čekaj než je Bradley nějak skolí a absolutně nic nedělají. Inu opravdoví bojovníci :) Zaporák je taky dost směšnej a korunu tomu dodává ten malej spratek (kterej pravda nebyl až tak překvapivě nemožnej). Takže buď máte rádi béčka a pak je tohle jasná volba nebo nevím co tu chcete vyčíst :) ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro desetileté kluky, která v tomto věku může vzbuzovat dojem, že se jedná o nejlepší film. V dospělosti už jej ovšem nemůžete vůbec brát vážně. Osamělý ninja společně s dvanáctiletým klukem samozřejmě jde do boje proti elitní jednotce ninjů, komandu se samopalama a samozřejmě vyhrají. Logiku sice film moc nemá, ale spád ano a díky tomu jej řadím v celé sérii Amerických ninjů na druhé místo, hned po jedničce, která byla nejlepší. [1688. hodnocení, 66. komentář, 25%, 232. nejhorší film] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně to nepřišlo až tak zlé. Jasně, je to pořád blbost a se sérií to nemá nic společného až na hlavní postavu, ale je to takový příjemný rodinný film, kde sem tam dojde i na nějaké to bojové umění, anebo na něco, co se tak alespoň tváří. Ze všeho nejvíce to ale připomíná "Karate Kid". ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial-art béčko s Davidem Bradleyem, který tu kosí trénované bojovníky jednou ranou. Je to přehnané, ale mě se to tak líbí už z doby, kdy tyto filmy frčely.Opět je to pohádka, která dnes již nikoho nového nepřitáhne a hodnotím jí z nostalgického hlediska. Prostě ten film mám rád a dávám mu 86% :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)

Reklama

Reklama