Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horšie séria ani skončiť nemohla. To, že je to prakticky remake dvojky, by nevadilo až tak ako ten malý bastard. David Bradley má nulovú charizmu, nie je tu Steve "Rambro" James, aby zachraňoval film, ktorý je navyše už sám o sebe strašne detinský, detský, infantilný, plný trápneho humoru a doslova preplnený tým rádobysympatickým malým "ninjom". Áno, mať desať tak slintám blahom. Desať už ale nejakú tú dobu nemám. ()

DEMON odpad!

všechny recenze uživatele

Mam za sebou vacsinu filmografie Uwe Bolla, asi desiatku "hororov" od Asylum a SyFy a nespocet dalsich ozaj debilnych filmov. Ale aj tak mam pocit, ze Americky Ninja 5 je jednym z najhorsich, co som kedy videl. Pribeh je naprosto debilny, ze sa to neda vypovedat, az vam to pripada ako mozaika uplacana z nesurodych obrazkov, ktore spolu prakticky nesuvisia. Spojovacie body su "vysvetlene" tym, ze sa jedna o ninjovske superschopnosti, ktore umoznuju ninjom zbavit sa put, najst niekoho v strede neznameho mesta a teleportovat sa pri vybuchu dymovnice... Suboje tiez nestoja za nic - zli ninjovia su neschopni a umru po jednej rane a hlavny zaporak je sice velky drtic, ale zapalena papierova gulicka je nad jeho sily... Vsetky postavy jednaju uplne idiotsky a minimalne jedna postava vam bude cely film liez neskonale na nervy. Beriem to tak, ze posledny diel serie autori brali skor ako parodiu urcenu mladsiemu publiku, ale aj tak sa jedna o uplny filmovy brak, na ktory je aj VHSiek, na ktorych sa svojho casu distribuoval, skoda. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl taky v pohodě akorát ten kluk ze začátku byl na ranu. Pak jak se z něj stal ninja tak už byl v klidu. Každopádně slovní rozepře mezi ním a Dejvem byla na palicu občas. Ale akce je tu spousta a pořád se něco děje. Každopádně po drsné čtyřce je tento díl hodně odlehčený a snaží se i o komediální vsuvku, ale jako nostalgie to funguje skvěle. Zjistil jsem, že si to vcelku pamatuju, jako malej jsem to viděl hodněkrát. Ale záporák je fajn. Celkově je to hodně odlehčené béčko, které je skvělé tak na jedno odpoledne, ale vzhledem k nostalgii to zas tak špatné není. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na Amerického Ninju 5 mám dobré vzpomínky z dětství z doby kdy jsem ho žral a nahrával na VHS v dnešní době když se na to podívám tak to vypadá trapně ale ty vzpomínky zůstávají. V televizi a na dvd jsou daleko horší sračky co se vydávají za akční filmy a mají vyšší hodnocení než toto takže zas tak špatně bych to neviděl. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle fakt bylo moc i na mě. Ona celkově série Americký nindža pro mě nebyla nikdy žádný extra kult a to jsem na videobéčkách vyrůstal. Fakt je, že tohle mě nebavilo ani když mi bylo 12 a to naznačuje, že je něco špatně. James Lew má k ruce partu extra amatérských nindžů. Bradley je totálně prkenej jako vždy a celý už to působí takovým vyčpělým dojmem. Škoda třeba čtyřka i když tu má podobný hodnocení pro mě byla ultimátní hovadina a zvrácená zábava, ale na tenhle díl už se měli vysrat. Ztráta času.5% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • Tadaši Jamašita na začátku vystupuje jako lektor bojových umění. V prvním díle ztvárnil roli záporáka s přezdívkou Černá hvězda. Zároveň některé souboje ninjů byly v tomto pokračování pod jeho taktovkou. (Arnyfe)
  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)

Reklama

Reklama