Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Akce 1/10/// +Pat Morita (co ten tu dělá?) a David Bradley, záporáci, občas hudba -úplně nesmyslné bojové scény, vypadají naprosto amatérky a trapně/// Tak tohle bylo zoufalé a to jsem ještě ani třetí a čtvrtý díl neviděl. Možná kdyby mi bylo deset, ale takhle. A navíc ten kluk je na facku./// Celkem 25%/// ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pořád stejně zábavné jako jednička. A pozor... tentokrát dostanete opravdu velkou porci ABSOLUTNĚ levých a zcela neschopných ninjů, kteří vždycky čekaj než je Bradley nějak skolí a absolutně nic nedělají. Inu opravdoví bojovníci :) Zaporák je taky dost směšnej a korunu tomu dodává ten malej spratek (kterej pravda nebyl až tak překvapivě nemožnej). Takže buď máte rádi béčka a pak je tohle jasná volba nebo nevím co tu chcete vyčíst :) ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

To je fakt peklo. Ale svým způsobem zábavné. Ninjové jsou tu rozdělení barevně podle levelů - modří, zelení, černí atd. a největší bouchači jsou bílí. Je tu spousta úžasných keců ("Až z Tebe bude ninja, pochopíš!"). Taky spousta úplně ukázkově debilních soubojů. A záchrana štěňátka. Je to takový televizní ekvivalent her Shadow fighter nebo Dragon ninja, přičemž film se s hrami vykrádá vzájemně. A scéna, kde zachránce blondýny honí dav ninjů všech barev, tvarů a velikostí je prostě k popukání. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to moje první setkání s "Americkým Ninjou" a už nikdy! Na tomhle jsem opravdu nevyrostl a viděl jsem to až včera. Nemám slov. Nemám pozitivních slov. Už nikdy nechci vidět, jak se mladý klučina s gameboyem(či co to bylo) v ruce, během hodně malé chvíle naučí bojovat jako ninja či jiný dobrý bojovník, jak najednou z ničehonic umí meditovat a další podobné věci. Aspoň ten hlavní herec a herečka byli trochu sympaťáci, ale nic víc. Ani ty boje za nic nestály. 5% ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se tahle série mohla dožít pěti dílů. První byl ještě fajn béčko, ale poslední pětka je vyloženě fail.Příběh tupej, hudební doprovod tupej, boj tupej, scénář nepřišel, všechno tupý. Krásný příklad je scéna, kdy ten harant myslí, že mu zabili toho vidláka, a chodí po Venezuele a za smutných tonů harmoniky se snaží vyměnit nějakej gameboy za informaci, jak se dostat na americkou ambasádu. V poslední vteřině ho ten mrtvej vidlák zachrání přes useknutym prstíčkem a pak za zvuku nějakýho kankánu jak z grotesky utíkají před 150 nasranýma Venezualcema, který je chtěj zabít, protože jim ukradli kolo...twl ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Tadaši Jamašita na začátku vystupuje jako lektor bojových umění. V prvním díle ztvárnil roli záporáka s přezdívkou Černá hvězda. Zároveň některé souboje ninjů byly v tomto pokračování pod jeho taktovkou. (Arnyfe)

Reklama

Reklama