Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (54)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie ve stylu Fotr je lotr, jenomže s tím rozdílem, že zatímco ve zmiňovaném filmu je rodič milované úhlavním nepřítelem, tak v zde je to parťák pro kalby, hulení a všemožné vylomeniny. Moc jsem tomu nevěřil, ale jako celek to skvěle funguje a Les Gamins je za poslední léta rozhodně jednou z nejlepších komedií ze země galského kohouta. Má to nápad, tempo, zápletku, skvělý soundtrack, vyhýbá se to fekálnímu humoru, ale hlavně je to neskutečně pohodové a vtipné. Tvůrci se také neubránili rýpnutí do Íránu, nicméně právě tyto scény patří k těm nejvtipnějším. Samozřejmě to není typická francouzská komedie a je na ní patrná snaha zalíbit se zámořskému publiku, nicméně pokud by to mělo dopadnout pokaždé takto, tak proč ne. Moje hodnocení 75%. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Gilberta v přechodu a Thomase na rozcestí, kdy volí mezi svou životní láskou a životním snem, je chvílemi zábavné, chvílemi zase čirá zoufalost. Snímek určitě neurazí, ale žádná bomba to taky není. Musíte se připravit na několik trapných scén a vtípků, které naštěstí dříve nebo později přebije povedenější scéna. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No očividně o tomhle kousku moc lidí neví, jenom 500 hodnocení, slabota, je to zřejmě tou francouzskou tvorbou. Potenciál to má i na červený místa. Hned na začátku mě udivilo, jak rychle se dá navodit vztah se svým tchánem bručounem, ale je to pojatý dost humorně, takže tohle by mě rozhodit nemělo. Spousta atraktivních herců, vzhledem k tomu, že to nejsou ty ohraný američani. Týpek kterej mi děsně připomínal Richarda Gera snad ani zklamat nemohl a spolu s kudrnáčem tvořili parádni dvojku. Děj + nejedna vtipná scéna za druhou z toho dělaj úctyhodnej film. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Francouzi natočili už lepší komedie. Hlavní hrdina mě vytáčel, jaký byl trouba. Nechápala jsem pohnutky k tomu, proč se ti dva chovali, tak jak se chovali, ať si chtěli vyhodit z kopýtka jak chtěli. Občas to bylo prostě dost trapné. Zápletka s otravnou dětskou zpěvačkou byla tak nějak navíc a akorát jsem měla další postavu, která mi pila krev. Nejlepším momentem byl simultánní překlad projevu iránského velvyslance, to se povedlo. Ale jinak to moji bránici nechalo zcela v klidu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dopustil jsem se zločinu proti tomuto filmu tím, že jsem se na něj podíval v češtině. Znamená to pro mě jedinou možnost, a to pustit si jej ještě jednou v původním znění. Když jsem si pak ve francouzštině proklikával některé scény, zjistil jsem, jak děsně může dabing zkazit celkový dojem. Mélanie Bernier má nádherně nakřáplý hlas a v češtině ji nadabovala Lucie Vondráčková, to snad nemůže být ani pravda. O těch Thomasových písničkách ani nemluvím, v češtině to vyznělo, jako by je zpíval nějaký retardovaný puberťák. Film je jinak poměrně dost zábavný, od srdce jsem se na mnoha místech zasmál. A to jsem si v duchu říkal, že to asi nebude žádný zázrak. Za excelentní závěrečnou scénu z konference by mohla mít Francie i pěknou polízanici, hláška "Orly - aéroport de merde" má potenciál vstoupit do dějin. Iggy Pop a jeho Lust for life je už jen třešničkou na dortu. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama