Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak jak u mě Berandal dosáhl vrcholu v žánru Akčním, tak Les Gamins dosahují vrcholu v žánru komedie !! Tohle je tak neuvěřitelná jízda, že tomu sami nebudete věřit. Z filmu jde cítit krásnéj francouzský feeling i atmosféra,z filmu vyzařuje velmi pozitivní energie, jsou zde sympatičtí herci, obzvlášť Elisa Sednaoui je k sežrání a hlavně spousta vtipu a neuvěřitelných a neokoukaných scének, při kterých se budete jednak popadat za břicho a líbat koberec či už smíchem anebo smutkem!! Opravdu takhle nahlas jsem se nesmál už hodně dlouho. Humor je sice celkem drzý, upřímný a občas uchylný, ale spousta výjimečných nápadů to parádně vynahrazují. . Tahle komedie Vás zaručeně nenechá chladným, leda, že by jste byli frigidní. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Francouzi natočili už lepší komedie. Hlavní hrdina mě vytáčel, jaký byl trouba. Nechápala jsem pohnutky k tomu, proč se ti dva chovali, tak jak se chovali, ať si chtěli vyhodit z kopýtka jak chtěli. Občas to bylo prostě dost trapné. Zápletka s otravnou dětskou zpěvačkou byla tak nějak navíc a akorát jsem měla další postavu, která mi pila krev. Nejlepším momentem byl simultánní překlad projevu iránského velvyslance, to se povedlo. Ale jinak to moji bránici nechalo zcela v klidu. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic zlého netuše, chtěl jsem se v nejlepším případě trochu pobavit. Ale pobavil jsem se královsky! Vynikající komedie s bláznivou partou herců a dialogy sršící vtipem. Závěrečná scéna na summitu mě donutila řvát smíchy a k tomu všemu Iggy Pop...úžasné. Náladu mi nezkazil ani příšerný český dabing a česky přezpívané písničky, což považuju za zločin v jakémkoliv filmu. Wazzuuup! ()

LukasDope 

všechny recenze uživatele

Film, který vybírá přítelkyně mi nikdy nevytváří velký úsměv na tváři, přece jenom mi první polovinu filmu úsměv vytvořil a první dojmy opravdu zvýšil až na tolik, že jsem si v duchu říkal …. ono mě to baví. Herci mi sedli, hudba vhodná mému věku, jenže se potom začali objevovat ty nudné fáze každé druhé komedie, která vše "dobré" využije v prvních fázích zauzlení a poté už jen nudně a snadno předvídatelně končí děj, který mohl být celý film zajímavý a dokonce i vtipný. Zamě3apětapadesát% ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama