Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Jako dítě Hwang Shi-Mok (Cho Seung-Woo) podstoupil operaci mozku, což způsobilo, že není schopen empatie. Nyní Hwang Shi-Mok pracuje jako státní zástupce. Je racionální, ale chladný a osamělý. Je také jedním z mála státních zástupců, kteří nejsou zapojeni do korupce. Jednoho dne se ocitne na mistě vraždy, kde potkává poručík Han Yeo-jin (Bae Doo-Na). Spolu vytvoří jedinečný tým s cílem vymýcení korupce ve státním zastupitelství a vyřešení případu sériových vražd. (Muerta)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Všechny hlavní i vedlejší postavy mají automobily značky Hyundai. Prokurátor Hwang (Cho Seung-woo) má v obou sériích limuzínu Grandeur, policistka Hanová (Bae Doona) vystřídá v obou sériích postupně modely i30, Venue a Elantra. Většina modelů je Evropanovi neznámá, protože Hyundai má ve své domovské Jižní Koreji výrazně odlišnou nabídku modelů. Mimochodem auta jiných značek, která se objevují třeba v provozu nebo na parkovištích, mají vždy odstraněná loga výrobce, a to včetně vozů značky Kia, která jinak patří Hyundai. (FIAT 500)
  • Stranger je jedno z nejlépe hodnocených korejských dramat v historii kabelové televize. New York Times jej uvedl na seznamu nejlepších televizních pořadů roku 2017. Seriál získal několik cen, včetně Grand Prize for television na Baeksang Arts Awards. (Muerta)
  • Natáčení 2. série začalo 1. února 2020. (Muerta)

Reklama

Reklama