Reklama

Reklama

Keoma Rises

  • Itálie Badlanders (pracovní název) (více)
všechny plakáty

Diskuze

špaček421

špaček421 (hodnocení, recenze)

Po deseti letech pořád nic. Název už se zase změnil na The Fourth Horseman, loni v podcastu The Spgahetti Western podcast Fred Williamson tvrdil, že v tom má s Nerem hrát hlavní roli. Na imdb není uveden už ani režisér, ani nikdo z obsazení. Už tehdy jsem nevěřil, ale teď je, myslím, definitivní, že film nikdy nevznikne.

Zupan_

Zupan_ (hodnocení, recenze)

Dalsia Keoma? Ale ten casting je riadna sialenost ak to niekedy vide tomuto by fakt pristal grindhouse styl

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Nějaké zprávy? Teď koukám na svůj koment před více než dvěma lety a zdá se, že to je skutečně mrtvý projekt. A první zmínky o filmu byly už v roce 2011.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

alchac

to je nato, aby som kadejakym agresivnym potratom portorikanskej polopice liezol na nervy, to ma totiz bavi ....

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

Martin741

Však ono nejde jenom o Spencera ( ten je tam dle všeho nejstarší ), ale nejmladším z uváděných herců je třiasedmdesátiletý Franco Nero, jinak to jsou všechno +/- osmdesátníci vč. režiséra. myslel jsem to obecně

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

špaček421

Čím víc známých tváří tím líp. Třeba takový Giordana začínal hodně mladej a zatím nedosáhl 70. Jinak mám pocit, že takový pokus měl přijít přinejmenším o takových deset let dříve. Takhle mám pochyby, že to někdo dá dohromady. Název pěkně zmrvili. Bylo by super kdyby to Castellari natočil v duchu 60. let, třeba i stejnou starou technikou, aby to vypadalo. :-) O tom Django lives jsem netušil a zní to strašně americky. El Puro získal nedávno renomé kultovního filmu. Mně to teda moc dobré nepřišlo a mám spíš pocit, že se někdo mermomocí hnal za objevem něčeho nového a strhnul tím i ostatní. A El Puro je na to dost kontroverzní, bizarní a i dostatečně odlišný, aby k tomu účelu posloužil.

špaček421

špaček421 (hodnocení, recenze)

kkarx

Podle rozhovorů to vypadá, že Castellari ten film myslí smrtelně vážně a všechny ty hvězdy špaget kromě Nera budou mít jenom camea, hlavně coby karbaníci. Nějak mi ty jeho výpovědi ale zní příliš fantasticky, navíc po změně názvu už vůbec nevěřím, že to vznikne, a i kdyby, že to za něco bude stát.

Eastwood je utopie, Mann, Harrison, Hill, uvítal bych je, ale už přítomnost Djanga, Sartany, Bambina, Cuchilla, Halleluji a Fabia Testiho vypadá dobře, zvlášť pokud by skutečně hráli v jedné scéně (nicméně už kvůli Spencerovi je nepřítomnosti Hilla škoda. Jinak taky by byl zajímavej film, kdyby Nero a Hill hráli bratry :D ). Ale viz výše. Z padouchů, cos jmenoval, žije už jen Fajardo. Wolff a Camaso to navíc zabalili už v 70. letech :( Samozřejmě by tam mohl být taky George Eastman.

Jinak Američani chystají s Nerem a Milianem ještě Django Lives (kterak Django v roce 1915 dělá poradce v Hollywoodu...) a Robert Woods se snaží dát dohromady pokračování El Pura, kde by se údajně měly objevit i Nicoletta Machiavelli a Simonetta Vitelli. Takže s poctami špagetám to aspoň papírově vypadá dobře, Co z těchhle tří filmů ale vznikne, je ve hvězdách.

na příspěvěk reagoval kkarx

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Podle uváděného obsazení to vypadá jako nějaký rozlučkový film. Že by jenom něco o kratší stopáži? Tolik legend spolu, to snad nikdy nebylo. To jsem zatraceně zvědavý. Zároveň si nějak neumím představit, co by tito veteráni mohli hrát. Přece jen jim je už přes 70 let, Spencerovi dokonce úctyhodných 85! Ale když už, tak by mohli ukecat ještě Leonarda Manna. Tomu je teprve 68. :-) A Terence Hilla samozřejmě! Pak už chybí jen Američani (Clint Eastwood, Richard Harrison, Tony Anthony) a již zesnulí legendární herci (především nejslavnější westernový hrdina "Il Pistolero Nazionale" G. Gemma a L. Van Cleef,). Ještě přibrat nějaké ženy jako Rosalbu Neri, Nicoletu Machiavelli atd. Klasičtí záporáci jako Fajardo, Mendoza, Pazzafini, Lulli, Volonté, Sancho, Pistilli, Camaso, Kinski, Wolff...atd. jsou bohužel už většinou taky po smrti, ale někdo by se snad našel. :)

na příspěvěk reagoval špaček421

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Keoma Unchained ? čo ti drbe ? To bude drsné. Toľko fantastických mien to hádam ani nie je možné.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

to jsem zvědav hlavně na Buda Spencera jak v tom filmu bude vypadat a koho bude přesně hrát

špaček421

špaček421 (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Drb je to, že se tak měl jmenovat Django unchained. To to tu tenkrát jenom někdo splet dohromady, Angel Brute and Wise byl od začátku tenhle projekt Nera a Castellariho.

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

špaček421

Ja som už stoho celí dopletený. The Angel, the Brute and the Wise sa mal volať Django Unchained..A terz idú natáčať iný príbeh s týmto názvom ? Internetové drby dokážu človeka  popliesť.

na příspěvěk reagoval špaček421

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

no kua, tak to sa riadne teším....dalsi film "na oplátku" od Enza po vzore Djanga ?

Great :-)

Reklama

Reklama