Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná romantická komedie která ani nenadchne, ale ani úplně neurazí. Zhruba hodinku jsem se u toho docela nudil, teprve pak začlo být o něco lepší a řekl bych že závěr už se dost povedl, ale nestačí to abych přihodil čtvrtou hvězdičku. V celém filmu mne pořádně rozesmát dokázaly akorát dva momenty - ksicht jako mořská želva a pak závěrečný song, pochopitelně s původním "svatebním" textem :-) ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Film je na korejské poměry celkem odvážný, dokonce vidíme i prsa Hyun-seungovy přítelkyně. Chtěl jsem vidět i přednosti Kim Ah-jung, abych se přesvědčil, zda se na jejích ňadrech podepsal plastický chirurg. Ten však zcela jistě zapracoval na její tváři, na které to je dost vidět. Korejky jsou sice plastikami poznamenané naprosto běžně, ale tady už je to trochu přes míru. Ono to víceméně charakterizuje celý film, který je neskutečně vyumělkovaný. Hrdinové jsou samozřejmě pohlední, děj je vcelku originální, ale mě to nějak nevzalo ze srdce. 70% ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Tento kórejský snímok mal skvelý nábeh byť niečím viac než len romantickou komédiou. Tak, ako chcel hlavný hrdina vytvoriť originálny "lovesong" a skončil pri tuctovej odrhovačke, aj samotný film začína vulgárne, perverzne, intímne, vtipne a neošúchane, no skončí trápno predvídateľne, systémom, keď ma ľúbi, ja jeho nie a naopak. Škoda. Zároveň nechápem, prečo sa pri ex-priateľke hlavného hrdinu stretávame s úplnou nahotou a pri jeho "známosti cez telefón" s nahotou žiadnou. Pritom by si to niektoré scény dokonca pýtali, keď už sa s tým teda začalo. Vlastne oveľa viac než pri tých úvodných nahých scénach. Nuž čo, So-yool Shin je asi jediná Kórejka, ktorá má čo svetu ukázať, tak to autori využili. Aj keď nasilu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jakmile se zamiluji, ztrácím smysl pro objektivitu. A jelikož tohle je ten případ, potlačím své nadšení a zkrátím to. Potěšilo mě jak byl film otevřený, přitom vůbec ne vulgární. Hlavní dvojice má skvělé charaktery a jsou jeden pro druhého jak dělaní. Ani z vedlejších postav mi nebyla jediná nesympatická. Luxusní záležitostí je i soundtrack. Právě jsem se dodívala a mám chuť pustit si to znovu, a o tom ta láska k filmu přeci je. 5* ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání jde o silně šablonovitou romantickou komedii, která v prvním momentě zaujme možná tak nevídaně otevřenými sexuálními vtípky, nicméně i přes to je to ve výsledku velmi zábavný kousek a ani chvíli jsem se nenudil. A Ah-joong Kim je tu neskutečně roztomilá. Dlouho jsem se u romantického filmu takhle nebavil, moc milé překvapení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama