Reklama

Reklama

Superúchyl

(festivalový název)
  • Japonsko HK Hentai Kamen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kyosuke je na prvý pohľad obyčajný mladý chalan. Jeho zosnulý otec bol detektív a masochista a matka profesionálna domina. Navštevuje školu i klub bojových umení a žije s matkou. Jedného dňa sa jeho láska Aiko stane po ceste zo školy rukojemníčkou a Kyosuke sa ju rozhodne zachrániť. Po zneškodnení jedného z únoscov sa rozhodne za neho zamaskovať, no omylom si v tme namiesto masky nasadí na hlavu dámske nohavičky, ktoré v ňom prebudia perverzné gény matky a otca. Stane sa z neho kontroverzný hrdina nazývaný Hentai Kamen. Podarí sa mu zachrániť a získať si Aiko s týmito zvláštnymi silami? (ČSFD)

(více)

Recenze (31)

muti 

všechny recenze uživatele

tak taketo nieco sa nevidi kazdy den (dokonca ani kazdy rok). uz pri precitani obsahu som vedel ze Japonsko zas a raz prekvapi niecom novym. ale co vsetko sa zmestilo do HK je proste neuveritelne. film ma sice nadych lacnoty, amaterskych zaberov a nizkeho rozpoctu, avsak prevazuje hlavne pribeh a postavy. Na jednej strane stoji Kyosuke aka Hentai Kamen v roli superhrdinu skryteho pred zrakom milej, ktory dokaze prekvapit vzdy nejakym tajnym utokom pocas suboja, na strane druhej je akysi typek, ktory nie je sice zaujimavy, ale ma celkom slusny arzenal antihrdinov a "assassinov". celkom by sa dalo povedat ze ide o akysi azijsky remake filmu Kickass, avsak Japonci vedia posunut hranice unosnosti o dost dalej. ak ste videli Kickass 2 tak si pamatate na The Motherfuckera, ktory pouzival sadomaso oblek po svojej matke. Avsak tym to aj haslo. HK nielenze zdedil zvrhle superchopnosti, ale s matkou sa este aj stretava, ba dokonca aj s jej bicikom a povrazmi, ktorymi vie dokonca aj vkusne upravit skolsku desiatu. som rad, ze nevosiel nik do izby ked som pozeral HK, asi by sa niektore sceny tazko vysvetlovali, ze to nie je tak ako to vyzera (hlavne specialne utoky a hentai-fatality). HK je rozhodne sialeny ulet a neuveritelna parodia na spidermana alebo batmana, no chybal mu riadny humor. mnoho scen je tu sokujucich, par komedialnych, ale ziadne vtipne. prekvapili ma vsak take zalezitosti ako plot twist, vyvin deja hodny velkofilmu a uz spominane postavy assassinov, najma postava ucitela zaporaka bola na urovni. co sa hentai hlavneho hrdinu tyka tak mi HK prave pripominul jpn serial Kore wa zombi desu ka, kde hlavny hrdina prevzal superchopnosti Haruny a premiena sa na kawaii dievcatko s motorovou pilou... ps: mangu si asi citat nebudem (s tym keby ma niekto prichytil...) ()

JoKKeR 

všechny recenze uživatele

To je taková p*.... ale ja osobne tenhle typ filmu mam rád na relax odreagovaní s přáteli :) ale na tohle jsem se rozhodl na vlastní volbu zkouknout sám a bohužel me to nenaplnilo očekavaním ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Co ti japonci nevymyslí za superhrdiny no to je neskutečný, u anime vím, že mě nemůže už asi nic překvapit, ale v hraným filmu.. když se Kalhotkář poprvé objevil na scéně ve své plné kráse (slečny s oblibou na asijské krasavce si přijdou na své), no musel jsem se smát, dost filmu jsem ani nepobíral a bylo mi to dost jedno, dlouhý to bylo jak tejden a cpali tam až moc zbytečných dialogů, které někdy nevedly nikam a nedávaly žádný smysl. Celé to bylo vlastně o lásce nějakého panice k holčině, do který byl hotový na první pohled.. no 35% za to občasné pobavení a šíleností na scéně. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Nehorázně vtipný film se spoustou narážek na anime. Příběh tak trošku očekávatelný, včetně vyvrcholení s nasazením si kalhotek holky, do které se zamiloval, ale za tu kopu humoru předvedeného s naprostou vážností dávám 4*. :) ()

Bluepiggie 

všechny recenze uživatele

mangu jsem sice necetl je to sice totalni blbost, ale strasne vtipne :D pro lidi co strasne tryhardi a divaji se na film jako na umeni tak pro ne to neni ale pro anime priznivce urcite jo :D ()

Layath odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se za hrubost, ale je zde většina komentátorů zcela při smyslech a v pohodě? Protože Rockerman má pravdu, tohle není pro běžného diváka (znalého maximálně GiTS a pár jiných anime)... Je to špatný film se špatnou zápletkou, špatně natočený a hlavně vůbec ne vtipný - jako spíše nechutný... ()

sovel 

všechny recenze uživatele

4 jen proto, že ke konci to už trošku ztrácelo tempo a vtipu ubylo. Podle hodnocení a několika komentů je jasné, že toto není pro každého ale ten kdo je kovaný v anime, bude v sedmém nebi. Absurdita, humor na hraně vše jak má být :) ()

Bojinda 

všechny recenze uživatele

Pochybuju, že se kromě mě najde mnoho těch, kteří by přečetli celý komiks dávno před natočením filmu... Musím říct, že manga je naprostá bomba, jen se časem začne opakovat, co taky pořád vymýšlet nového. Tomu se film svou stopáží zvládá vyhnout, není zas tak dlouhý, naopak je tam nová zápletka s falešným hentai kamenem, což kvituji. Pro mě je to naprostá nutnost a ze všeho nejlepší je juchání hlavního hrdiny, takové to yess!, když někoho skolí přirozením a samozřejmé - sébai!, v komiksu - judgement :DDD Ukrutně jsem se těšil a nejsem zklamán. Jednoznačných pět hvězd. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Hmmm. Ve filmu se pořád dokola opakuje stále stejná akční scéna - hlavní hrdina strčí svůj penis protivníkovi do obličeje... Poprvé možná (nečekaná) sranda, ale velmi rychle se to omrzí. Nikdy bych nevěřil, že tohle bude stačit na ten zástup zdejších relativně vysokých hodnocení. Nechci tu nějak spoilerovat, ale tohle se děje i v každým druhým pornu. A tam je ta výhoda, že to není přerušované deb*lními rozhovory o ničem. Uznávám, že se tu najde (hlavně na začátku) několik opravdu vtipných momentů - máma hlavního hrdiny, hádka o přítelkyni, ale opravdu 105minut? Tohle měl být 15minutový kraťas, pak by to nebyl úmorný trapas... ()

stativ 

všechny recenze uživatele

Jsem úchyl. Ne nejsem úchyl. Nejsem úchyl, jenom mě baví sledovat chlapíka, který mlátí zloduchy s kalhotkama přes xicht. Hentai Kamen je tak strašně praštěný a úchylný, že si tuhle parodii na superhrdiny buď maximálně užijete, nebo si jí protrpíte. ()

Reklama

Reklama