Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (456)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Film je sice sci-fi, ale mohlo by to mít apson logické scény. Když sedím na nějaké kosmické motorce před desítkami lidí a vyblejsknu jim oči, protože mě viděli sedět na kosmickém křápu, určitě to nepomůže, když před těmi samými desítkami lidí, na tom samém vesmírném křápu odjedu. No a když se ocitli v poušti, jasně že. Rozděláme si tam ohýnek. Běžně se to dělá. Dříví se tam taky lehce shání. Proč ne. Je to slabé. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sudé díly Mužů v černém zjevně dopadají o poznání hůř než ty liché. Nemastná neslaná kampaň nezvykle trefně odrážela výsledné kvality filmu, které jsou prostě zcela průměrné. Hemsworth a Tessa Thompson jsou sami o sobě fajn, ovšem chemie mezi nimi téměř vůbec nefunguje – což se projeví ještě výrazněji při vzpomínkách na agenty J a K. Neeson a Emma Thompson je přehrávají, ani oni však neudělají nic se scénářem, který je nejen docela tupý a zmatený, ale hlavně absolutně nudný! Digitální emzáci a tu a tam záblesk slušné akce spíše umocní, jak se většinu skoro dvouhodinové stopáže neděje nic zajímavého, a tak noví Muži v černém bohužel selhávají jako komedie i jako akční film. Nejedná se o zjevné béčko jako v případě druhého dílu, ani nekoukatelnou sračku, která člověka urazí; jen je tahle všemi směry šedivá novinka zcela zbytečná. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když se z komedie vypreparuje veškerý humor, co zůstane? Nezáživná historka, kde humor má asi představovat občasné sprosté slovo, o ničem, kde se v nevýrazném ději motají sem tam nějaké počítačové mimozemské potvory. Ten film byl natočený, protože ho chtěli natočit a doufali v zisky - jiný důvod to nemá. SHRNUTÍ: Cože? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme ďalší tohtoročný blockbuster, kde skoro nič nefunguje. Ale na rozdiel od takého Hellboya to nefunguje o niečo menej, čo bohužiaľ ale nestačí ani na priemer. Ono keď máte k dispozícii dvoch sympatických hercov, na ktorých to celé má stáť a scenár ani réžia z nich nedokáže vyždímať ani chémiu, ani vtipné hlášky, tak to nezachráni ani Neeson a Thompson vo vedľajších úlohách. Chvíľu máte pocit, že sledujete Bonda, potom Indiana Jonesa a ten Neapol je tak od veci, že sa nedá prirovnať vôbec k ničomu. Ale budete si určite hovoriť, že toto je najhoriša úloha Rebeccy Ferguson v najhoršej parochni kinematografických dejín vôbec. Takže predsa sa len tento zbytočný prefabrikát niečím zapíše do "análov" dejín filmu. Ako metaforicky, tak doslovne. Jedine ešte, že pôjde o kolosálny prepadák... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako film na dívčí sleepover, při kterém se pije, kecá a občas koukne na sexy Hemswortha, je čtyřka Mužů v černém naprosto ideální. Pokud od ní ale chcete cokoliv jiného, tak jděte o dům dál, protože tu takhle drahá nuda už dlouho nebyla. Vlastně jsem měl pocit, že F. Gary Gray podal hercům A4ku s příběhem a šel spát do přívěsu, jelikož ho absolutně nezajímalo, jak se tak extrémně průhledná sci-fi natočí. Tessa tudíž chodila před kamerou a tvářila se nijak, Hemsworth neustále mlel o čemkoliv, co ho napadlo, a druhý štáb to nakonec vycpal hrstkou marných pokusů o akční scény. U Sony nedrží embargo na recenze do poslední chvíle náhodou. Tady musí být všem jasné, že čeká Muže v černém stopka na dalších deset let, jelikož se v kinech bude regulérně usínat! (4/10) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)
  • MIB má vlastnú expresnú železničnú dopravu medzi New Yorkom a Londýnom, pretože tieto mestá sú od seba vzdialené 5570 km. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama