Reklama

Reklama

Recenze (71)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro Movie: The Movie 2V platí prakticky to samé, co pro první díl, a to tedy především to, že to shledávám za zcela zbytečné, nesmyslné a bezvýznamné video několika hollywoodských hvězd, které se chtěli ukázat i v trochu odlišném světle, než jak jsou vnímány ze svých filmů a postav, a to především jako lidé, kteří si ze sebe dokážou udělat i srandu. Což je sice pěkné, ale otázka zní stejně jako u prvního Movie, proč? Stále nechápu smysl a důvod existence těchto dvou kraťasů. Proč Jimmy Kimmel obvolal všechny ty hvězdy, proč ty mu zvedli telefon a řekli mu, jo jasně kámo, jdeme do toho. Nicméně, oproti prvnímu dílu jsem tu ale přeci jen zaznamenal jedno velice výrazné pozitivum, a to že těch necelých sedm minut bylo tentokrát daleko vtipnějších a nápaditějších, než ta předchozí tajtrdlíkárna. Těch pár jednotlivých scének mi totiž k mému obrovskému překvapení dokázalo vyloudit skutečný úsměv na mém odevzdaném ksichtu, až se to ale stydím i krapet přiznat. Každopádně, Movie 3 už (zatím) nevzniklo, a já myslím, že je to dobře, neboť opakuji, tohle fakt nemá smysl. P.S. herecky tentokrát nejzábavnější Gerard Butler, Armie Hammer… a samozřejmě Matt Damon 8D! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s prvním dílem je tohle opravdu ten nejzářivější diamant. Opět mě potěšila pouze ta hovadina s Damonem, kde konečně vyplula na povrch jeho sexuální orientace. Zbytek je ještě o tři řády blbější, než tomu bylo v jedničce. Dále ve srovnání s jedničkou, razantně ubylo známých tváří, které byly nahrazeny totálně neznámými idioty, což člověka taky rozhodně nepotěší. První díl měl 9 minut, tento díl má 7 minut. Pokud tento trend bude pokračovat, tak první koukatelný díl by měl mít číslo 6. Hodnotím opět odpadem. Stejně by měl hodnotit každý člověk, který inteligenčně převyšuje pštrosa. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Release the TATUM!" Tak jo, tohle mě párkrát donutilo k úsměvu, čili lepší než první Movie: the movie, ale opět M. Damon jeden z mála dobrých kousků, i když opakovaný vtip.... no ale jemu to uznám - 3/4 jedné hvězdy... (ano i takhle si to klidně budu hodnotit, když se mi zachce :P) K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=ICMOybwDFN0 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když v Hollywoodu uspějete, není nic lepšího než svůj úspěch znehodnotit pokračováním. A jak řekl, tak Kimmel udělal. Pokračování už není tak dobré, svižné ani vtipné, ale stále se tu najde několik momentů, které mě upřímně rozesmály. I když nejsou nijak převratné či novátorské. Ať už je to táta Buttler, Cranstonův pianista, Krasinského hrdina zrozený z tragédie nebo Vypusťte Tatuma!. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička se víc orientovala na filmy vyobrazených herců, dvojka už se zúčastněnými herci paroduje kousky, v nichž se objevili jiné tváře, takže ústup dolů, ale na druhou stranu jsem se pobavila nad několika fórky v čele s "Vypusťte Tatuma" a konečně se někdo taky pokusil zfilmovat tetris, že... :-) ()

Reklama

Reklama