Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (510)

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli s přibývajícím věkem začínám hloupnout, ale s Posledním lovcem čarodějnic nemám problém. Jedná se o příjemnou, odpočinkovou podívanou, která sice jede přes šablonu, ale povedlo se jí vyvarovat logických přešlapů nebo je alespoň umně maskuje. Nesmrtelnej Vin Diesel je super, stejně jako jeho Hexenben. Jako fanoušek Dračího doupěte si musím postesknout, že je škoda, že děj příběhu nezůstal v temném fantasy středověku. Jinak je Poslední lovec čarodějinc výborná volba pro takové to domácí pokoukáníčko bez zbytečného přemýšlení a šťourání kolem. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jako líbilo se mi to, Vin Diesel byl také celkem fajn, ale přišlo mi, že to je spíše takové béčko. Příběh takovej tradiční o této tématice, nic nového, ale bavil mě. Akce nebylo moc, ale ani málo, takový střed. Ale za 90 mega bych čekal ty akční scény lepší. Každopádně film nenudí, dá se v pohodě zhlédnout, zaujme, takže dávám 3,5*. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║Tržby USA $27,367,660║Tržby Celosvetovo $146,936,910▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,964,979 ║ Tržby za predaj DVD v USA  $10,965,916║ toto má skôr bližšie k tuctovej video produkcii než k filmu čo má strhnúť v kine, jednoduchý scenár z jednoduchou zápletkou si veru nevystačí, Vin Diesel na oko snaživý ale dohromady tu nemá čo hrať, ani jeho odfrky tu nemajú váhu, akcia jak by dal a ešte keď sa pridá rýchli strih škoda hovoriť neviete kto s kým sa cápe, oproti tomuto je Van Helsing alebo aj taký Kazateľ skvost /videl v kine: 40%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ono to není úplně špatné. Je to takové komornější fantasy se sympaťákem Dieselem a dalšími, které odněkaď určitě znáte. Celkově je to téma ovšem stokrát provařené, sterilní, nenápadité. Breck Eisner lovci čarodějnic zkrátka nedodal onu pověstnou jiskru, která by jeho dítko oddělovala od řádky jiných. Sice jsem ještě neviděl nejnovějšího Frankensteina, ale troufám si tvrdit, že tam se pojede na totéž a bude to taky jen průměr. Zkrátka a dobře jsem z trailerů nic moc nečekal, nic extra nedostal, snad jen kupu cgi efektů naplácaných tak nějak aby se neřeklo a vedle Vina jsem si vduchu víc představoval Paula Walkera, než Michaela Cainea. Nic proti němu, chraň pánbůh nebo radši chraň bojovník Sekery a kříže, ovšem ten má své místo u Nolana a nerad bych, aby zastával podobnou mentorskou funkci jako už pěknou řádku let Morgan Freeman v každém druhém filmu...50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROKLÍNÁM TĚ ŽIVOTEM. NIKDY NEPOZNÁŠ KLID. NAVĚKY BUDEŠ PO SVĚTĚ KRÁČET SÁM. NIKDY NEZEMŘEŠ…“ /// Těží ze znalosti přírodovědy a z toho, že v životě poznal hodně lidí. Slouží Sekyře a kříži. Jmenuje se… Vin Diesel. A čarodějnice mu právě vyhlásily válku! Zas tak dokurvený to není. Diesel dělá to, co umí, samá magie a hodně fantasy CGI, tajemství, navíc se snažej vo vtip. K tomu všemu pouštěj jednoduchej příběh, kterej je spíš takovou nenáračnou fantasy pohádkou, připomínající Lovce pokladů. Nebo Sedmýho syna. Vůbec mě nesere, že si nechali votevřený vrátka, páč v temnotě furt číhá nějaký nebezpečí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se přesvědčit, je li přítomna magie. 2.) Potřebuju vysvětlit parchantovi, že nesmí brát sladkosti ze stromu. 3.) Thx za titule „Petr Zenkl“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Zranění, které utrpí Kaulder (Vin Diesel) během souboje s královnou čarodějnic u mostu v New Yorku, se po několika scénách zázračně vyléčí i přes to, že Kaulder ztratil v té době svou regenerační schopnost. (dickens)
  • Natáčelo se v Pittsburghu koncem roku 2014. Scéna s módní přehlídkou byla natočena v Carnegie museum na University of Pittsburgh. (JORDY)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama