Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (511)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako… netrpěl jsem. Poslední lovec čarodějnic dopadl zhruba podle očekávání, tedy jako béčkový fantasy výplach s překvapivě dobrými triky, který by chtěl být dalším Bladem nebo Hellboyem, ale je spíš bratránkem Underworldů a Já, Frankenstein. Neskonalou tupost ani nemá cenu řešit, u Lovce vás bude trápit spíš vágní výstavba světa, příliš „zamračený“ tón a často odfláknutá akce, které je mimochodem docela málo. Breck Eisner sice zvládl vyrobit pár cool záběrů a sem tam se trefí nějaká Dieselova hláška. Jinak ale nejvíc zaujme Rose Leslie (protože je super od přírody) a chvílemi Elijah Wood, jehož kněz ale nemá zase tolik prostoru. Do kina se každopádně hnát nemusíte. Na to je tahle čarodějnická báchorka až příliš úzkoprsá a vlastně jí chybí i nějaká pořádně epická scéna. Za devadesát mega by to kdekdo roztočil daleko víc! (5/10) ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Pravidla moderní snénáristiky mluví jasně. Když chcete téma na dvě stránky roztáhnout do celovečerní podoby, proklejte hlavního hrdinu k životu věčnému, aby mohl v průběhu staletí zničit všechno zlo. Že to nebude úplně v souladu s životním krédem čarodějnice, která ho prokleje, není důležitý! A tak sledujeme, kterak se ztrápený a nudný Vin Nafta snaží rychle a zběsile nastartovat další debilní kolotoč! Do toho nám Michael Caine poreferuje o tom, že čarodějnice jsou všude kolem nás a že iPadem mouchu nerozmáznete (to ale každej ví, oboje). Vypotit to někdo, kdo má alespoň smysl pro humor, mohlo z toho být parádní guilty pleasure, nebo dokonce palba, která by snesla srovnání s Constantinem. Život ale, bohužel, není fér! ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Oh boha, jedna z největších konin, kterou si budeme za třicet let pouštět jako hrozně zábavné pitomé béčko a budem se mu smát, ale do té doby je to jen a pouze pitomost s jalovým scénářem, špatnými herci (Vin Diesel bohužel zvládne leda Kamený tvář a jakýsi divný škleb, který se pokouší vydávat za úsměv), nulovým zapuštěním do mytologie světa (která by mohla být zajímavá, nežene), plná je nebetyčně nudné cgi akce a když se vrchní lovčí ježibab začne ohánět mečem a tvářit se u toho tvrďácky, je to leda tak směšné. Největší mínus je ale stejně ten scénář, céčkové dějové zvraty, céčkové postavy a neschopnost psát logicky, tak například nikdo z řádu není schopen rozeznat smrt od prokletí, přestože hlavnímu hrdinovi na to stačí asi patnáct sekund a to včetně zavilého mhouření očí. Tenhle film sice nevyvolává fyzickou bolest při sledování, jako to předvedl sedmý syn, ale pořád je to velmi mizerné. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud je to opravdu poslední lovec čarodějnic a konec neměl vypadat jako nástřel na pokračování, tak teda dvě hvězdičky tomu dám. Vine Vine... jeden by se až zeptal quo vadis (???), ale protože by komenty neměly obsahovat sprostá slova... Zůstaňme tedy u toho, že do čarodějnického baru bych fakt ráda zašla a Elijahu Dřevákovi musí šibat v každém filmu, jinak by to nebylo ono. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli s přibývajícím věkem začínám hloupnout, ale s Posledním lovcem čarodějnic nemám problém. Jedná se o příjemnou, odpočinkovou podívanou, která sice jede přes šablonu, ale povedlo se jí vyvarovat logických přešlapů nebo je alespoň umně maskuje. Nesmrtelnej Vin Diesel je super, stejně jako jeho Hexenben. Jako fanoušek Dračího doupěte si musím postesknout, že je škoda, že děj příběhu nezůstal v temném fantasy středověku. Jinak je Poslední lovec čarodějinc výborná volba pro takové to domácí pokoukáníčko bez zbytečného přemýšlení a šťourání kolem. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Škrábanec na obličeji Kauldra (Vin Diesel) ve finálním souboji v některých scénách mizí - především během jeho závěrečného setkání s rodinou je možné si této chyby všimnout. (dickens)
  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama