Reklama

Reklama

Šingeki no kjodžin - The Final Season (2020) (série)


Ten to či no tatakai / Nagai jume / Ano oka no ki ni mukatte (S04E30)

(epizoda)
  • Japonsko Ten to Chi no Tatakai / Nagai Yume / Ano Oka no Ki ni Mukatte (více)
Trailer

Finální epizoda Attack on TItan adaptuje boj Erena a Ymir proti všem ostatním a budoucnoust po tomto boji. (Michal_Velc)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ic

Asi si mysleli, že to bude bezpečnější než nechat Falca jako létajícího titána máchat se a potenciálně topit v moři po transformaci a taky možná předpokládali, že to ta velká kovová loď vydrží. 

Ale myslím, že to v manze nijak podrobněji vysvětleno není, takže klidně to lze pokládat i za určitou malou nedomyšlenost. Takových tam bylo nakonec více, pokud by se na to člověk chtěl opravdu zaměřit. 

ic

ic (hodnocení, recenze)

Proč Falcova přeměna zničila loď paní Azumabito ? Není to vysvětlené více třeba v manze? Myslím v tom smyslu že na té lodi většina lidí věděla, jaké účinky má přeměna na titána, přece ho mohli poslat se záchranným člunem na moře, dále od lodi. Tento seriál je většinou promyšlený, a to mi přijde že tohle by tam nebylo bez hlubšího důvodu, ne ?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

I přesto, že finále jako takové jsem si neužil, jak jsem si představoval, tak stále je to jedno z nejsilnější zážitků,  které jsem po finále anime zažil pouze párkrát, a to jsem za těch několik let viděl přes 300 titulů.

Paradoxně ve mně zanechala nejvíc právě mid credit scéna, která tomu finále dala tu správně dokonalou tečku od Mikasy pohřbu až po začátek dalšího titan cyklu o XY stalétí později. 

Shrnuto jedním slovem,

DĚKUJI

ic

ic (hodnocení, recenze)

Tak v Japonské premiéře právě skončil poslední díl. Ti co ale nezvládají japonštinu si ještě budou muset počkat na titulky, ty anglické by měly být hotové odhadem do několika hodiny, ty české pak… kdo ví.

Reklama

Reklama