foto

Kódži Išii

  • nar. 1.7.1960 (57 let)
    Wakayama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Impérium mrtvých
2014 Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
2013 Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
Kókaku kidótai: Arise – Border 1: Ghost Pain
2012 Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
2011 Hagane no renkindžucuši: Milos no seinaru hoši
Major: World Series
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2009 Redline
2008 Gekidžóban Major: Júdžó no Winning Shot
Strait Jacket: International Ver.
2007 Initial D: Battle Stage 2
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Munto: Toki no kabe wo koete
2004 Animation seisaku shinkō Kuromi-chan 2
Honó no Mirage: Minagiwa no hangjakuša
Lime-iro senkitan: Nangoku jume roman
Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
2003 Haruka naru toki no naka de 2: Široki rjú no miko
Shin hokuto no ken
2002 Haruka naru toki no naka de: Adžisai jumegatari
2001 Animation seisaku shinkō Kuromi-chan
2000 Mirror Ring from Locke the Superman
Sin: The Movie
Yūsha ō GaoGaiGar: Final
1997 Čikjú ga ugoita hi
El-Hazard: The Magnificent World 2
Macross Dynamite 7
1996 Angel densecu
Džigokudó reikai cúšin
Power Dolls
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Jósei hime Ren
1994 Dirty Pair Flash
Kagaku nindžatai Gaččaman
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Hello Kitty no Shirayuki-hime
1992 Karasu tengu Kabuto: Ógon no me no kemono
1989 Earthian
1988 Učú kazoku Carlvinson

TV seriály

2017 Idol džihen (TV seriál)
Nobunaga no šinobi: Ise Kanegasaki hen (TV seriál)
2016 Berserk (TV seriál)
Tonkatsu DJ Agetarō (TV seriál)
91 Days (TV seriál)
2015 Danna ga nani o itteiru ka wakaranai ken: 2 sureme (TV seriál)
Gintama° (TV seriál)
2014 Akame ga Kill! (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
2012 Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Zetman (TV seriál)
2011 Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Heroman (TV seriál)
Major (2010) (TV seriál)
Panty & Stocking with Garterbelt (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Šiki (TV seriál)
2009 Jumeiro Patissiere (TV seriál)
2008 Macademi Waššoi! (TV seriál)
Penguin musume Heart (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Romeo × Juliet (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
2006 Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Saiunkoku monogatari (TV seriál)
School Rumble Nigakki (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Tokyo Tribe 2 (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Eyeshield 21 (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
Šinšaku sengoku eijú densecu Sanada Džú júši: The Animation (TV seriál)
Yūsha ō GaoGaiGar: Final Grand Glorious Gathering (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Futari wa Precure (TV seriál)
Gankucuó (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)
Monster (TV seriál)
School Rumble (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Dear Boys (TV seriál)
Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Limeiro senkitan: Meidži Nippon, otome sakimorisu. (TV seriál)
Maburaho (TV seriál)
2002 Abenobaši mahó šótengai (TV seriál)
Azumanga daió: The Animation (TV seriál)
Bomberman Jetters (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Hungry Heart: Wild Striker (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Digimon Tamers (TV seriál)
Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
X (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 A.D. Police (TV seriál)
Himiko-Den (TV seriál)
Ima, soko ni iru boku (TV seriál)
Initial D: Second Stage (TV seriál)
Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Koume-čan ga iku!! (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
Lost Universe (TV seriál)
Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
Urajasu tekkin kazoku (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Júša ó GaoGaiGar (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Šin Tenči mujó! (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Hadžime ningen Gon (TV seriál)
Slayers Next (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Fušigi júgi (TV seriál)
Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
1993 Jungle no ódža Tá-čan (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace