foto

Hiroši Cučida

  • nar. 8.2.1972 (47 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Šin gekidžóban Initial D: Tósó
Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune
Šin gekidžóban Initial D: Kakusei
Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Lupin sansei: Tóhó kenbunroku (TV film)
The Mystical Laws
Učú senkan Jamato 2199
Wasurenagumo (TV film)
2010 Cat Shit One: The Animated Series
Čeburaška
2007 Murder Princess
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2006 Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!

TV seriály

2018 Basilisk: Óka ninpó čó (TV seriál)
Hakumei to Mikoči (TV seriál)
2017 Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Magi: Sinbad no bóken (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
2014 Buddy Complex (TV seriál)
Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Sora no Method (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 Log Horizon (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Eureka Seven Ao (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Level E (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Steins;Gate (TV seriál)
Usagi Drop (TV seriál)
Wolverine (TV seriál)
2010 Bakuman. (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2009 Guin Saga (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Saint seija: The Lost Canvas - Meió šinwa (TV seriál)
Čeburaška arere? (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Kaibucu ódžo (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rjúsei no Rockman: Tribe (TV seriál)
Skull Man (TV seriál)
2006 Busó renkin (TV seriál)
Gin'iro no Olynssis: Tokito (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hačimicu to Clover II (TV seriál)
Rjúsei no Rockman (TV seriál)
Tokkó (TV seriál)
2005 Cluster Edge (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Rean no cubasa (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Texhnolyze (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children – Light & Dark (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace