Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak pomoci kamarádce, aby si nevzala toho nepravého? Skutečné přátelství může vést až k sebeobětování. Dokáží si dívky navzájem odpustit? Bára (K. Leichtová) je „ostré“ děvče. Jezdí na motorce, s nikým nechodí, mladíky umí odkázat do patřičných mezí. Žije s otcem, který má stavební firmičku, a životní standard nic moc. To její kamarádka Eliška (J. Pidrmanová) je z rodiny podnikatele, bydlí ve vile, má bohatého nápadníka – manažera banky (J. Hájek) – a přesto je nešťastná. Zamilovala se totiž do jiného mladíka a neví, jak to ženichovi a rodičům říct. Zvlášť když provázanost rodiny s nastávajícím je i finanční. Takže je to Bára, kdo Elišce pomůže. I za tu cenu, že riskuje vlastní čest… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je opravdu divný způsob, jak zachránit kamarádku. A úplně nejvíc mě překvapilo, že původní předloha pochází od naší Božky Němcové. Nemůžu si pomoct, ale opět herci nedostali prostor, jak se rozehrát. Scénář nebyl zkrátka povedený. Hodně podprůměrná povídka. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kristýna Leichtová je prostě kus ženy a navíc umí hrát <3 Njn tak to bejvá: pro dobrotu na žebrotu, ale tady to naštěstí neplatí... At žije happyend 5hvězd ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsah od ČT prozradil opět vše, až na jednu věc. Zda si kamarádky odpustí. Tento fakt je zřejmý od prvních několika minut, nicméně v povídce se toto jako jediné nedozvíme. Kristýně Leichtové jsem její roli vůbec nevěřil. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama