Reklama

Reklama

Kanibalové 2

  • Itálie La montagna del dio cannibale (více)
Trailer

Tento kmen žije v horách uprostřed ostrova. Nejvyšší vrchol nazývají Horou kanibalského boha. Na jejím vršku je svatyně šamanů, kteří provádějí posvátné lidožroutské obřady. Susan však nechce nikdo doprovázet, a proto se musí na cestu do hor vydat pouze s několika přáteli. Na Novou Guineu přijíždí manželka známého cestovatele Susan. Hledá manžela, který je již několik měsíců nezvěstný. Domorodci jí vyprávějí o zvláštních indiánech, kteří uctívají svého boha lidskými oběťmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, kde se stala chyba, ale když vidím zdejší celkové hodnocení, něco špatně bude. Buď se mi dostal do ruky jiný film (třeba jen ten kratší D cut opravdu horší, ale to neposoudím, sám jsem viděl delší verzi), nebo ho zatím viděli jen samí moralisti, kteří ovlivnili další ovečky a poslali tento kanibalský kousek do černých vod. Pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů této kategorie, ale nesrovnával bych moc z Deodatem, protože The Mountain of the Cannibal God k tomu prostě přistupuje naprosto jinak. Máme možnost vidět pár opravdu pikantních scének, často prokládaných nádhernými záběry z přírody. Příběh na podobný typ filmu průměrný, hudební podbarvení vysoce nadprůměrně zabavné. Rozohdně to stojí za to a tenhle film by si zasloužil dostat se minimálně nad 50%, protože i kdejaká jiná slátanina tu je výš než on, příkladově třeba příšerný kousek s názvem Zombi Holocaust, který The Mountain of the Cannibal God nesahá ani po pás. Navíc, ač se to možná nezdá, i zde se dá najít takové poloskryté morální ponaučení, ale to už si najděte sami. Další doporučené komenty: kusko a erl, jako jedni z mála poznali... ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

Kanibalské filmy nemusím,ale bol som zvedavý a navyše Ursula Andress..... vysledok. ?Ursula Andress mi pripadá ako z amaterskeho okresného divadla,ostatní su na tom rovnako.Ale ok kanibalské filmy nie sú o herectve.Takže - záver: NUDA - strata času,a osobne by som to neradil ani medzi kanibalské filmy-taká nepodarená imitácia. P.S.U.Andress vyzerá dobre ale i tak odpad (film) ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že film, který ma v názvu slovo kanibalové, bude o kanibalech a tím myslím se vším všudy. Autentické prostředí, způsob života, rituály a jelikož to jsou kanibalové, tak i pár drastických scén. To vše ve filmu chybí. Neřikám, že to musí být jenom o krvi, ale proč jinak točit film o kanibalech. Co k tomudle rádoby filmu dodat. Je to neuvěřitelný škvár, který je absolutně o ničem. Když přišla poslední patnáctiminutovka, říkal jsem si: "přetrpěl sis to nejhorší, teď příjde ten nářez." Nepřišlo nic. Byl jsem fakt naštvanej. Kdybych sestavil Top 10 nejhorších filmů, tak tento by bojoval o vítězství ještě s Panic je na nic. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kanibali 2 sú v skutočnosti asi také pokračovanie Deodatových Kanibalov, ako je Fulciho Zombi 2 pokračovaním Romerovej Noci živých mŕtvych. Čiže žiadnym, proste sme sa len stali obeťou nášho distribútora, ktorý názov preložil vskutku svojsky. Aby to bolo ešte viac WTF, Kanibali 2 vznikli o rok skôr (!), ako kontroverzný Deodatov krvák. Pôvodný názov La Montagna del dio cannibale sa naozaj ako Kanibali 2 preložiť nedá. Keď som si ale nevydarenú dobrodružnú snímku pozrel prvý raz, nič z toho som nevedel a bol som tým pádom sklamaný, ak nie rovno dezorientovaný a podráždený. Podvod! A veruže áno. Ale aj kebyže sa nás názov prekladá normálne a nie takto, nebol by to dobrý film. Ursula Andress sa mi tam vôbec nehodila a ostatní sú ešte slabší. Výprava nezaujímavá až nezáživná, príbeh o ničom, „kanibalské orgie“ minimálne a sexu sa tiež veľa nedočkáte. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru nedoceněný kanibalský zářez, který se může poprávu stavět vedle snímků Cannibal Holocaust, Cannibal Ferox nebo Last Cannibal World. Mountain of the Cannibal God je sice pojatý jinak než výše zmíněné lahůdky, ale svou originalitou je lehce dotahuje. Martino klade velký důraz na příběh, takže zpočátku sledujeme spíše dobrodružný snímek z džungle, kde se setkáváme s jejími zvířecími predátory a strastiplnou cestou neoficiální záchrané výpravy. Kanibalské orgie se rozjedou na plné obrátky až v druhé polovině filmu, kde se také dočkáme nečekaného dějového zvratu. Kanibalové jsou ztvárněni dost věrohodně a herecké obsazení je také celkem obstojné. Pravdou je, že onanie jedné z kanibalek je jak vystřižená z nějakého porna a soulož s prasetem působí více než úsměvně, ale tím snímek utrpí pouze nepatrnou vadu na kráse. U mě čtyři poctivé hvězdy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především na Srí Lance. Velká část záběrů byla natočena v botanické zahradě v Peradeniy. (gjjm)

Reklama

Reklama