Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

Nethar 

všechny recenze uživatele

Takové trochu jednoduché, až skoro přehrávané, ale s trochu trpělivostí se to dalo, místy i vtipné. Katherine je dobrá mrška, ale nemůžu si pomoct, jak se film z milé komedie přehoupl do krvavé komedie, vzpomínám na rozličné asijské snímky, kde podobný styl humoru dokázali přivést do dokonalosti, absurdnosti. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Hodně bláznivá ne-komedie, která se místy zvrhává až v drsný psychologický thriller. Známý herci ve zvláštních rolích (Wilson, McKidd), asi zatím nejvíce svlečená Jordana Brewster a překvapivě vysportovaná Katherine Heigl, která je pro mě jasnou jedničkou tohohle těžko uchopitelného snímku, který je vším, jen určitě ne, ztrátou času. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to rozhodně nepřijde. Ani jednou jsem se nezasmála, ale musím uznat, že Katherine Heigl ta role opravdu seděla. Už na začátku jsem si říkala, že s ní nebude něco v pořádku, ale že půjde až takhle přes mrtvoly, když jí manžel svou nevěrou naruší její naplánovaný život, to bych nečekala. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neznám větší štěstí než pojmout za ženu nafintěnou čůzu, jejíž životní cíle se stanou mými životními cíli a navíc mi usnadní život tím, že mi pečlivě naplánuje, kdy budu souložit, kdy posilovat a kdy umývat nádobí. Chtěl jsem Monu zabít již v první minutě filmu a když k tomu nedošlo, tak jsem se jí bál víc a víc. Tento film ve mně zkrátka vzbudil tak nepříjemný pocit, jako kdybych ráno našel před domem na místě svého mazlíka zaparkovaný Fiat Multipla ročník 1999 s mým jménem nastříkaným na kapotě. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Černá krimi komedie o rodince, která si plní svůj "americký sen". Manželství Dona a Mony plyne v zaběhlých kolejích, předem vytýčených Monou. To vše až do chvíle, kdy Don začne zcela nevyhnutelně a každodenně ojíždět svou mladou a chtivou prodavačku. Po nutném přiznání se doma zjistíme, kdo je vlastně Mona. Přímý potomek jedné ze Zoufalých manželek a Dextera. Proběhne nutná čístka, při které se dostane do mrazáku i sousedův pes. Po prohlídce nočního stolku manželky se konečně vzmuží i Don a navždy přelstí svou neomylnou polovičku. poznámka 1: - pracovní obleček Mony při porcování milenky byl celkem sympatický. poznámka 2: - ty tři zvuku v začátku závěrečných titulků mě docela naštvaly ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama