Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 2

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nápad - skvělý, atmosféra - dobrá, herecký výkony - úděsný. Manželka, která má vše do vteřiny naplánováno je skvělá, ale Heigl mi do toho herecky prostě neseděla - fyzicky ano, ale herecký výkon ne. Atmosféru "dokonalosti" měli dobrou :D :D Ale tak víte jak - většinou to bývá jen zástěrka pro to, co se děje za oponou ;) ()

Spilif 

všechny recenze uživatele

Dám dvě protože na tři to není, ze začátku jsem se dost usmíval až mi přítelkyně říkáš co ti je jako tak smíchu protože semnou nekoukala, když tam do toho midlili tak mi říká co sis to proboha pustil takhle odpoledne... No a přešlo cca 20-30 minut a tahle ze začátku našláplá komedie se dostala do tak zvláštních kolejí že jsem se už neusmál... No nevím prostě začátek skvělej a pak už jen útlum. Za mě velká škoda ale určitě tahle komedie neurazí. Znovu bych si ji už ale nepustil:) ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

co udelate, kdyz zjistite, ze vas manzel podvadi s jeho mladsi kolegyni? rozvedete se? nee.. uriznete mu penis? moznaa.. zabijete jeho milenku? anoo! — manzel podpantoflak a manzelka psychopatka me fakt bavili; napad originalni a posledni vrazda potesila (svine si to zaslouzila). — nelibil se mi konec a obcasne trapne vtipy (rok 2015 byl rok spatnych vtipu, takze se ani nedivim, ze ten humor stal za hovno). || ❝𝐍𝐨𝐰, 𝐠𝐫𝐚𝐛 𝐚 𝐬𝐡𝐨𝐯𝐞𝐥. 𝐖𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐟𝐞𝐫𝐭𝐢𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐨𝐨𝐤𝐞𝐫.❞ 🏡🔨 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu nemám tyhle dojmově rozporuplné filmy rád, na druhou stranu mě potěší, když na ně narazím. Zápletka je unylá, příběh sám o sobě nezajímavý a hlavně, hlavní hrdina hrozně nesympatický debil, kterému jsem přál vše, co se mu dělo, už jen proto, že si sám a dobrovolně vzal takovou megeru při vědomí jaká je (a nevěřím, že to podobné typy dokáží skrývat) aby z toho sám těžil, i když ta váha záporů a kladů mi přišla dost nevyvážená v neprospěch kladů. Prostě dobře mu tak, kokotovi. Až jsem se na konci lekl, ale zvuková dohra potěšila. Co však bylo zajímavé, byla Katherine Heigl, která si pro sebe ukradla (a zcela zaslouženě) celý film. Konečně se objevila v jiné roli, než své typické stárnoucí single, kterou nikdo nechce. Tuhle psychicky narušenou (stepfordskou) paničku si docela užila a když se utrhla z řetězu, byla k sežrání. Jenže, tak trochu doufám, že tohle byla ojedinělá výjimka, už bych ji v podobné roli vidět nechtěl, asi by se mi znechutila. 2.5* ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Černá krimi komedie o rodince, která si plní svůj "americký sen". Manželství Dona a Mony plyne v zaběhlých kolejích, předem vytýčených Monou. To vše až do chvíle, kdy Don začne zcela nevyhnutelně a každodenně ojíždět svou mladou a chtivou prodavačku. Po nutném přiznání se doma zjistíme, kdo je vlastně Mona. Přímý potomek jedné ze Zoufalých manželek a Dextera. Proběhne nutná čístka, při které se dostane do mrazáku i sousedův pes. Po prohlídce nočního stolku manželky se konečně vzmuží i Don a navždy přelstí svou neomylnou polovičku. poznámka 1: - pracovní obleček Mony při porcování milenky byl celkem sympatický. poznámka 2: - ty tři zvuku v začátku závěrečných titulků mě docela naštvaly ... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama