Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Decibely lásky jsou příběhem tří generací, které prožívají své touhy, sny, naděje i zklamání, a přitom nepřestávají věřit na lásku, přátelství a lidské souznění. Okolnosti se mění, ale věčná touha milovat a být milován zůstává... Mladý umělec Dan (Filip Cíl) sní o úspěchu, ale zatím si odpykává veřejně prospěšné práce při úklidu města. Jeho šéfem je Kristián Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.), který spolu s Otou (Pavel Horváth) pracuje v Technických službách na Plzeňském magistrátu, kde mají na starosti úklid města. Dan se na diskotéce seznámí s  Betkou (Alžběta Bartošová), Kristiána zaujme Danova pohledná sestra Danka, která za bratra stále žehlí jeho průšvihy. Ne všechno ale vychází. Betčina nepřejícná kamarádka (Aneta Vrzalová) a její přítel Robert (Jakub Grafnetr) se rozhodnou vše zkomplikovat nefér hrou. A zatímco Danka s Kristiánem hledají cestu, jak konečně zakotvit „v neklidných vodách života", tak Kristiánův táta Láďa (Rudolf Hrušínský ml.) a Betčina šarmantní tetička (Iva Janžurová) dokazují celému světu, že věk je pouhé číslo. Kristiána navíc čeká, spolu s nápravou dávné křivdy, jak mu to radí jeho nejlepší kamarádka Lenka (Lucie Vondráčková), i nalezení „cesty" k dceři Jitce (Marika Šoposká). (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (253)

otík 

všechny recenze uživatele

Jedno se musí nechat - autor filmu má Michala Davida opravdu rád a filmy jako Diskopříběh asi miluje. Protože jinak by nemohl natočit takovou slátaninu, která mixuje příběh lásky, popelářů, tanečnic, zpěváků, looserů, lékařů, sestřiček, supermodelky a klanu rodu Hrušínských. Děj je fakt děsný, Rudolf Hrušínský nejml. působí i vypadá jak po lobotomii, neustále se usmívá jak blbeček a mluví fakt děsně. Petra Svoboda je jak pěst na oko, není špatná, ale prostě tam nezapadá, spousta celebrit není na škodu, taneční čísla nejsou strašná, ale jen děsná. Jediné, co opravdu stojí zato, je hudba a písně Michala Davida. Proto je nejlepší na film se nedívat a jen jej poslouchat. Jedna hvězda je tak akorát a překvapivě za odpad - tedy spíše za odpaďáka Pavla Horváta, který je skutečně světlým bodem tohoto filmu. PS: závěr filmu naprosto ukázal, že film byl zcela bez konceptu. Snaha dostat do filmu Goťáka byla sice zjevná, ale závěrečná scéna Gotta s kytarou a hrozným zpěvem byla spíš trapnou než důstojnou tečnou filmu. ()

kytka.patrik odpad!

všechny recenze uživatele

Film který nemá děj ale má samé kozaté holky s push-upkou. Nejmladší Hrušincký pořád vytlemenej jak kdyby byl sjetej :D Ty mladí rádo by herci neumí vůbec hrát je to jak kdyby četli tex a vůbec to neprožívaj chybí tomu ty emoce nebo nevím ale úplně jim to na rtech vidím jak je to nepřirozené jak mají ten text naučen. Michal David si ve filmu udělal pěknou reklamu nejen že tam hrají každý 2min jeho písničky ale taky si ve filmu zahrál a všude ve filmu cpou před kameru plakáty, cdčka atd... . Jinak tohle je Discopříběh 3 a na jednu stranu jsem rád že tento název nepoužili protože by ten film totálně zostudil předchozí dva díly kteří byly o 80% lepší než tohle. Jediný co se mi na tom líbí je úvodní písnička a těch prvních 5min filmu :D ()

Reklama

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by se procedit skrze zuby: Kurv@ Halík..! Kvalita českých filmů je čím dál niŽŠí, NIŽŠÍ!!! Neboť jde o další naprosto zbytečný filmový propadák s panoptikální hereckou squadrou, které vévodí Janžurka s vizáží Jokera, dále nestárnoucí diblík/doktorka/dancing queen, jejíž obsazení zaručuje pro každý film „smrtící polibek“, reklamní konsolidátor půjček coby konsolidátor půjček a jako bonus překvapivě herecky zdatná bývalá kopačka coby kápo plzeňských metařů. A na závěr... sám božský Kája! Ani to však film neodpíchne ode dna, kde se v bahně českých filmových rybníčků poslední dobou tlačí čím dál více podobných počinů. A jelikož se (s ohledem na českou filmovou bídu) zdá, že brzy nebude stačit ani Bezdrev, je načase začít napouštět Orlík. ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Příběh žádný, tak že dějově nuda. Dávám dvě hvězdičky pouze za hudební doprovod. Celkově je to zklamání. Myslím si, že za tu dobu mohli přijít s nějakým příběhem. Času na to bylo dost. Dyť Discopříběh 2 byl natočený v roce 1991. Osobně bych taky angažoval některé další herce nebo herečky z Discopříběhu. Některé jsem nedávno viděl v telce a vypadají dobře, některé dokonce ještě zkrásněly. ()

jabba odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že bych nedokázal dát filmu číselné hodnocení nebo napsal komentář aniž bych ho viděl. Ale pro jednou s chutí udělám výjimku a napálím odpad. Hlavně proto, aby už se ten deformovaný prasopes a perverzní hříčka přírody vyprodávající Lucerny NIKDY NIKDY opakuji NIKDY ani nepřiblížíl k médiu zvaném film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film Decibely lásky se točil v Plzni od 14. září 2015 do října 2015. První klapka padla v sanatoriu Vísky nedaleko Plzně. (max21)
  • Jedna z najznámejších pesničiek Michala Davida "Decibely lásky" sa vo filme s totožným názvom neobjaví. (danci7891)

Reklama

Reklama