Reklama

Reklama

Sázka na život

Trailer

VOD (1)

Hazardní hráč je vtažen do života peněz a moci, ale rychle si uvědomí, že se stal součástí systému, který by ho mohl stát  život... Jack (George Eads) je profesionální pokerový hráč, který se zaplete s podsvětím poté, co přijme sázku od gamblera Duffyho (Stephen Lang). Ten nešťastnou náhodou přijde o život. A tak, aby chránil svou rodinu a sebe, musí Jack přelstít Duffyho bratra Lewise (Ted Levine) a jeho intrikánskou manželku May (AnnaLynne McCord). Oba se ho snaží donutit, aby zavraždil toho druhého. Jack hledá pomoc u Paulieho Trunkse (Steven Seagal), lichváře, kterému jde o to shromáždit Jackovy pokerové dluhy a chránit svou investici. Jack se musí naučit hrát chytřeji, aby byl krok před ostatními. (TV JOJ)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Martin741

A jak souvisí Force of Execution s tímhle? Tedy kromě Seagala, kterej tu vůbec není zásadní a ve filmu je možná 4 minuty?

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , ywo666

Wáca: Tak jsem to viděl a v tom filmu se jenomk mluví. Musel si z toho mít úplný hovno, protože akční scéna tam není jedna jediná. Fakt nechápu, jak ten film pak můžeš hodnotit:)

 

ywo666: Já to viděl ve skoro 3 gigovým ripu a obraz byl na úhlopříčce 107 cm fakt hodně v pohodě. Tohle zase myslím není film, kterej se vyplatí tahat ve FULL HD:)

na příspěvěk reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jsa by som v živote nepozeral film ktorému nerozumiem. Už keď nie sú anglické titulky k anglickým snímkom som nasratý, lebo mi pár viet/slov ujde. Keď pozerám film chcem a) parádnu kvalitu. Už aj 720p mi príde pre homo erekta (vtip) b) musím mu rozumieť. Mimo to väčšinou radšej film ani nepozerám.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

sám jsem koukal na "no tears for the dead" bez titulků v Korejštině. překvapivě mě to bavilo, za což může špičková akce a atmosféra. ale s titulkami to bude větší náhul. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ok, napisem to inak. Kasli na zmysluplne hodnotenie na ktore u teba aj tak nie sme zvyknuti, ale aspon by si ich mal zmysluplne vidiet, aby si si ich ty uzil na 100%. A nie stylom, ze tam asi hovoria sracky, ale aby si vedel ake sracky hovoria. Mozno sa potom este viac zasmejes a das dokonca vyssie hodnotenie.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

"Tyhle filmy není třeba smysluplně hodnotit. Toť můj názor."

 

Co to plácáš, Wáco? Tak to na to pro jistotu ani nečum, protože dle tvý logiky nemá cenu takový filmy ani smysluplně sledovat:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Prostě na to seru. Mám odškrtnuto a jedu dál. Už jsem takovej. Měli jste dost času si na to zvyknout. Tohle by mě stejně nebavilo, ale líbili se mi úvodní titulky a to, že je Seagal bez bradky. tak to stačí abych nedal odpad :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Teraz som trochu preklikal tento film a musim suhlasit s vegetolom. Toto by si rozhodne mal pozerat s titulkami. Ved tam nie su ziadne akcne sceny a iba sa tam neustale keca. Jak to teda mozes zmysluplne hodnotit, ked si rozumel velky prd?

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

neviem... akoze malokedy sa mi stane, ze neviem ohodnotit... tento film je tak zly, ze je az dobry... proste neviem..a necham to tak... mozno dam koment, ale hodnotit to nebudem :)

Reklama

Reklama