Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív tu Keiřička hraje tak trošku střelenou holku, o které jsem nevěděl, co si na první pohled myslet. Pak se trošku srovnala a s ní se srovnal i film přičemž se z něj následně stalo klasické americké nezávislé drama ze života člověka. Nebylo to špatné, ale zároveň to ani nijak neoslnilo. Nicméně mě překvapilo, že pro takový námět dokopali takové herecké persóny. Je ale vidět že ani ty nezachrání jinak průměrný scénář. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv veľmi milé prekvapenie ohľadom námetu a deju, ktorý sa vyhýbal schematickosti a klišé. No a potom ten koniec... Nejako som to tušil, ale v kútiku duše som veril, že keď už celý čas sa to nesie v tej indie atmosfére, tak to tak zostane až do úplného záveru. Odhliadnuc od toho, že aj samotný príbeh bol miestami dosť absurdný, aspoň to bolo originálne a v podstate aj zaujímavé. No na záver môžem povedať len jedno: Kiežby sa to skončilo o pár minút skôr, po scénke na letisku. No bohužiaľ, záver mi dojem pokazil a skĺzlo to u mňa niekam na hranicu priemeru. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Taková nenucená pohodička. Když po škole nevíte co by, může to vypadat i takhle. Hloubku to sice moc nemá, ale zase se na to dobře kouká, obzvlášť díky civilnímu herectví obou ústředních protagonistek i sympatické poloze Sama Rockwella. Šel bych i výš, ale po skončení závěrečných titulků se to začalo vypařovat z hlavy. ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

ani nevím, co mě vlastně nakonec přimělo si film pustit, asi jedině ten Sam Rockwell, o to silnější zásah přišel. člověk k tomu musí mít nějaký osobní reálie, aby se mohl identifikovat s hlavní hrdinkou, ale to se přesně stalo mně, chvílema mě to až dojímalo, a i takový různý minimoudra mi přišly strašně pravdivý. a ten Sam zafungoval. dojem 5* ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Vše plyne pohodovým, víceméně nedojáckým tempem, ale dojem z chování hlavní postavy mě tak vytáčí a zraňuje, že mi je celkový obrázek spíše proti srsti. Zkrátka ženy dokážou být pěkné bezcitné bitches, ale dokážou to zahrát tak, že jsou stejně nejdůležitější na světě. Pro mě to jen potvrzuje vyvracení mýtu, že ženy jsou citově vyspělejší. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama