Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrný indie kousek, v němž naprosto klišovitý příběh zachraňuje nepřekvapivě hlavně herecké obsazení. Co ale také jiného čekat, když namixujete dohromady cute Keiru a jako vždy výtečného Rockwella. Je proto trochu škoda, že je jejich romantická linie značně odfláknutá a zasloužila by si více prostoru. I tak vás ale tento kousek ničím neurazí, ale vlastně ani moc nenadchne. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

V poslední době si nemůžu pomoct, ale Chloë a Keira se staly mými oblíbenkyněmi a jejich spojení v tomto snímku ve mě zanechal krásný blažený pocit. Laggies je o hledání vlastní identity a velmi pestře je to zde zviditelněno. Možná mi jen tento film zrovna přišel vhod, možná jsem se v něm ve spoustě bodech našla, možna..ale rozhodně má ráz a výbornou atmosféru. 100 minut a ani jedna z nich mě nenudila. Zasloužených **** ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dobrý film o nalezení cesty živote.Ne každý dopředu ví co ze životem a co když nezapadá do těch předem nalajnovaných kolejí jak nám je servírují společnost,média,okolí atd?copak?Je snad divné,když si 30 letý člověk rád pobaví s puberťáky ,je snad divné,že holt prostě se necítí na svůj věk ,ale spíš jako 15 letý,který se musí rozhodnout kam bude směřovat jeho další život?Tyto a další otázky nám přináší snímek Laggies,která je dobrý k zamyšlení,ale určitě se zde i zasmějete a pokud máte rádi Keiru Knightley tak budete spokojeni.Já tedy byl a za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje, že je tu tenhle film mírně podhodnocený. Pro mě byl tedy neuvěřitelně chytlavý, nedokázala jsem se od něj odtrhnout. Jo, sice happy end po všech stránkách, ale nějak jsem se s tím vším dokázala sžít. Člověk prostě někdy neví a přijde mu najednou, že je v davu lidí sám a cizí všem. A dost často, když se od všeho odpoutá a chvíli se ponoří do naprosto jiného prostředí, uvědomí si spoustu věcí a najde k sobě cestu. A Sam Rockwell je prostě sexuální bůh. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, milé, ničím špatné ani ničím výjimečné, nezklame ani nenadchne. Je to prostě jedna z tuctových romantických komedií, kde holka neví co se životem a vlastně ani neví, jestli miluje svýho kluka. Prostě kráva (Keira no...). Ale v zásadě mě to i celkem bavilo, (hlavně asi proto že miluju Rockwella) a to i přes to, že už na začátku filmu víte, jak to dopadne a asi byste byli i naštvaný, kdyby to dopadlo jinak. Note: posledních asi patnáct minut filmu se mi nestáhlo, takže jsem si akorát přečetl titulky. Mám pocit, že jsem o moc nepřišel. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama