Reklama

Reklama

Madonna: The MDNA Tour

(koncert)
  • USA Madonna: The MDNA Tour
Trailer 1
Hudební / Dokumentární
USA, 2013, 120 min

VOD (1)

Madonnina The MDNA Tour je světově nejúspěšnější koncertní šňúrou roku 2012. Diváci ve vyprodaných arénách 29 zemí si mohli užívat úžasnou dvouhodinovou jízdu radosti. Madonna popisovala tuto show jako zčásti filmově-muzikálové divadlo, částečně podívanou a občas intimní umělecké vystoupení. "Material Girl" strávila šest měsíců tím, že osobně stříhala záběry z 80 vystoupení snímaných třiceti kamerami. Výsledkem je prvotřídní, vizuálně fantastická show se skvělými výstupy 25 tanečníků, stovkami kostýmů a spoustou hitů. Je to fascinující a inspirující nahlédnutí do srdce a duše mnohonásobné vítězky ceny Grammy - umělkyně, jež pokračuje ve snaze inspirovat a provokovat své fanoušky, zatímco je ve velkolepém stylu baví. (HBO Europe)

(více)

Recenze (28)

PitBitch 

všechny recenze uživatele

The MDNA Tour je podle mě Madonnino nejlepší turné vůbec. Jsem ráda, že jsem se ho mohla účastnit 4x a to vždy v Golden Trianglu, tudíž jsem měla úžasný výhled na hlavní pódium. Těžko soudit koncert podle DVD, jelikož naživo je to opravdu něco jiného (hlavně u MDNA Tour, kde záznam není moc povedený). Oproti Sticky & Sweet musím pochválit audio záznam, který je sice upravený, ale nezní jako šmoulinka (stále však zastávám názor, že by se audio nemělo upravovat vůbec :D) Trošku mi vadí, že v části Masculine/Feminine bylo použito hodně záběrů už ze záznamu z Olympie, a že celý záznam obsahuje spoustu chyb co se týče Madonninýho vzhledu (střídání kalhot, jednou má rukavice, v další vteřině je zase nemá, jiná barva vlasů atd.) Taky mi vadí, že záznam obsahuje velmi málo "close ups" a že je celkově vše velmi přesvětlené, s tím už se ale nedá nic dělat. Samozřejmě se musím pochlubit, že na vteřinu je záběr i na můj obličej, čímž mi Madonna udělala ohromnou radost a neskutečně se těším, až budu mít Blu-ray doma a pustím si ho v pořádné kvalitě. :) (5 hvězdiček dávám za turné, ne za záznam.) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Řetězy, biče, kabala, andělé všehomíra, nebe, peklo, ráj, kříže, rohy, šněrovačky, krev, pot a slzy ... rekvizity, folklór, náboženství, světonázory často si protiřečící a všechno v jednom běsném kotli udolávajícího guláše, před který posadit epileptika, tak je vymalováno. Ale vsaďte boty, že Madonna bude ještě za deset let představovat nej sexy ženu v rozpuku a každým číslem vnucovat, že ona se za svou sexualitu přece nestydí a má názor. Jinak respekt. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že Madonna má zlato v hrdle, to spíš v jiný části svýho těla, když jí tak občas sleduju, ale jedno tý holce musím nechat, umí se hejbat, má fyzičku o který se mně bude v jejím věku asi jen zdát a má dokonale promakanou vizuální stránky svých show. Myslím si, že fans Madonny musej na jejích koncertech slušně vlhnout. Mně osobně se nejvíc líbila prostřední část, kterou jsem si nazval latinskou a taky fajn proslov "serte na to co si myslej druhý, jestli jste teplý, muslimové nebo heteráci, buďte spokojený sami se sebou, to je hlavní a na ostatní se vyserte" Pravdu díš Madonno, snad ti tohle mluvilo ze srdce a ne z marketingový kalkulačky, protože jinak koncerty, to ty umíš dělat na jedničku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nechme stranou, že valná část koncertu je barevný zmatek a populistický haraburdí. Celá část Masculine/Femine počínaje výborným interlude na starou dobrou sexuální neplechu Justify My Love, která se prolne do nestárnoucího art deco Vogue (přičemž na pozadí probíhají ty správné slidy s portréty citovaných hvězd) pokračuje hrou se zrcadly v Erotic Candy Shop jenom pro to, aby se renesance dočkal přelomový hit Human Nature. Ten už byl ve své době tak moc, že Madonnu musela uklidnit Evita. Mezitím MDNA odloží chytře volený futuristický korzet i pánský oblek a stojí před námi jen v tom nejnepatrnějším, v čem je možné prodat Like a Virgin Waltz a Love Spent. Proto si může být tak jistá sama sebou a zbytek koncertu dojebat formou, na kterou každý nadává. Komu to ale vadí, když od té chvíle, co se rozvalila na pianě měla jistotu mokrého sálu? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Lákalo to a velice, ale nakonec to zůstalo za očekáváním. Madonna sice řádí jako za mlada, i když už dávno překročila padesátku, ale v honbě být stylová a hlavně kontroverzní, je už trochu nudná. Show měla několik svých vrcholů, ale do varu mě ani jeden z nich nedostal. A trochu málo organizovaný sled, a to nejen hudebních čísel. Madonna nezpívala nijak excelentně, ale ani nijak příšerně, jak se o ní říká. Nejvíce se dá ocenit nápaditost, jakou do svého koncertu dostala. Pro mě spíše zklamání také v tom, jak byla sama zpěvačka nesympatická. 60% ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Natřískanější koncert jsem snad nikdy neviděla. Jeden hudební orgasmus za druhým and "If u have a problem with my ass, u can kiss it". Madonna je jen jedna bitches. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, jenž není fanouškem Madonny, jsem shlédl pouze náhodou a osobně mě koncert zaujal nikoli pozitivně pouze v první části koncertu něčím, co bych mohl z mého pohledu označit za oslavu násilí. Možná jsem to špatně pochopil. Vidět jsem nemusel a rozhodně už se znovu dívat nebudu. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Po lehce lepkavém a přeslazeném Sticky and Sweet Tour je Madonna zpět. Kvalitou provedení, scénickými prvky, tancem, patosem boje za práva všech. Tak jak jsme u ní zvyklí. A to je dobře. ()

arbitr odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu ty, co dali za lístek na tuhle "show" cca 3tis. V polovině záznamu z koncertu plného šílených střihů, asi aby nebylo vidět, jak nám holka stárne, jsem to musel vypnout, protože mě z toho mňoukání začala třeštit hlava. A ty co měli (mají) z tohoto škváru orgasmus upřímně lituji a doporučuji vyšetření u Dr.Chocholouška. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Dokonalý produkt. Madonna ani nemá žádné vrásky. Chvílemi ani žádný obličej. Klasické prvoplánové prvky – kostel, kříže, zbraně, Fuck Yeah… Zatímco předchozí koncert mě nudil, tenhle záznam se mi ani nelíbí. Možná že jsem jen poselství "Bang bang, shot you dead (in the head)" nepochopil. Klidně se podívám na Hellraiser nebo Scanners, ale rozstřílené mozky na koncertě nějak nedávám… ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Lepšiu choreografiu a koncert som ešte nevidel! Od začiatku až po koniec proste úžasné. 53 rokov a stále dokazuje že na to má. The QUEEN OF POP! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Nebyl to můj šálek čaje. Staré hity fain, ty nové nic moc. Choreografie asi super, ale toho polonahého tančení a keců (mám na sobě baret, který jsem si koupila loni ve Francii...- WTF?) jsem měl po hodině a půl už dost. 4/10 ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Velkolepá, pompézní, kontroverzní a provokativní show, na můj vkus příliš rychle až freneticky sestříhaná. Každopádně celá scéna, choreografie a celkové pojetí show je na špičkové úrovni, a Madonna to celé drží pevně a sebevědomě ve svých rukách. ()

mardun 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na koncerte v Londynskem Hyde Parku a po pravde, jsem si koncert neuzil tak jako ze zaznamu. Na zadny koncert do Hyde parku bych uz nesel. Skvelej koncert. Skvela Show ! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Je to jako vždy: po všech stránkách vizuelně perfektní show, jakou Madonna umí. Ale první půlhodina tohohle koncertu se mi nelíbila, bylo tam pár momentů, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu, pak se to naštěstí tak nějak srovnalo do podoby, která je mi přijatelná, čili nakonec poctivé 3* kousek od čtyř, ale ten začátek mi přišel takový divný, něco mezi hororem a sci-fi nebo nevim, jak bych to jinak nazval:). Na druhou stranu nelze než obdivovat její kondici v 54 letech. EDIT 21.5.2015 Druhý pokus, už z orig. DVD dopadl o dost líp. Přidávám na poctivé čtyři, protože jsou koncerty, které se mi líbí víc, ale tady mi na druhý pokus už tolik nevadil ani ten začátek, naopak zbytek záznamu jsem si vychutnal ještě víc než na první shlédnutí. ()

Sammy.Boy 

všechny recenze uživatele

Nejúspěšnější šnůra koncertů roku 2012 a zároveň zatím její nejtroufalejší show! Madonna řádí na pódiu doslova jako splašený vlak! Málokterá mladší kolegyně z branže by s ní udržela krok. ()

Reklama

Reklama