Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetidílný televizní cyklus, v němž je každý díl vždy zaměřen na určité téma. Dozvíte se užitečné informace o službách v cestovním ruchu a nahlédnete i do jeho zákulisí. Jak to chodí v hotelích? Jak funguje cestovní kancelář? V každém pořadu dostanou slovo i známé osobnosti z oblasti cestovního ruchu. Pořad je zpestřen hranými pasážemi i ukázkami ze starých filmů.

Seznam dílů: 01. Hotely dnes
02. Lázně
03. Průvodcovské služby
04. Jak si vybrat hotel
05. Venkovská turistika
06. Kuchyně aneb Co host nevidí
07. Obsluha aneb Co host vidí
08. Cestovní kanceláře a agentury
09. Wellness
10. Komunikace ve službách (blitzer)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl po deseti letech tak zastaralý dokument. (" k cestování můžeme využít navigaci v mobilních telefonech"). Tyto cestovní rady působí jako banalita. Ale podle hodnocení koukám, že také části publika už tehdy přišel tento seriál až příliš instruktážní. Mě celkem rušily i herecké ukázky z filmů. ()

blitzer odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k úrovni služeb v ČR, měl pořad úžasný potenciál něco když ne změnit, tak alespoň sdělit. To se bohužel ani v nejmenším nestalo. Viděl jsem pouze 2 díly (Obsluha a Kuchyně), které byly bohužel naprosto o ničem - pokud zůstanu u tématu těchto dvou dílů, tak doporučuji jakýkoliv díl Ano, šéfe! a dozvíte se o službách v pohostinství daleko víc. Pořad je navíc prošpikován rádoby vtipnými hereckými etudami, které jsou však naprosto amatérsky zaranžované a zahrané. Opravdu skvělá ukázka "účelně" vynaložených prostředků daňových poplatníků (na webu pořadu se tvůrci chlubí tím, že byl spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR). ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Památky nám dělají radost když je udržujeme. Ale dávám přednost přírodním památkám protože tam je klid. Zatímco ty štrůdly lidí v centru Prahy a v Lednicko-Valtickém areálu, ty mi trochu přerůstají přes hlavu. 😂 ()

Reklama

Reklama