foto

Lucie Kožinová

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Revival - Klip života (studentský film)
2015 Stopy života - Mateřská láska (TV film)
Vánoční Kameňák
2011 Lidice
Rekvalifikace
2006 Mezi námi přáteli
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Přepadení (S02E32)
Lepší než fénix (S02E30)
Nejsem ta pravá vrba (S02E28)
další epizody (10)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
První bitva (S01E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Letenka do Ria (S01E02)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Alternativní terapie (S03E19)
Překvapení s překvapením (S03E05)
Plány a pikle (S03E04)
další epizody (16)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Lidi umí překvapit (S01E30)
Politika pro každého (S01E26)
Josefčin styl (S01E25)
další epizody (12)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Dlouhá noc v Mogambu (S01E11)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Yveta (E03)
Klára (E02)
další epizody (4)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
Tescoma s chutí (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace