Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nakonec, proč ne? Jsem tolerantní člověk a občas neuškodí, vyskytne-li se film plný té nejnaivnější romantiky, který skrz svou růžovou optiku přehlíží i mnohé nedokonalosti scénáře. Své obecenstvo si jistě najde, navíc Shana Feste na režisérském postu zásadně neselhala a hlavní dvojice Gabriella Wilde a Alex Pettyfer si sedla. Nekonečná láska je takovým konzumním a moderním Romeem a Julií, bez tragického konce, které, pravda, uspěje zejména u něžného pohlaví. I když - sám sebe musím pokárat za ne zcela šťastné přirovnání - Romeo a Julie je přecejen na o tisíc tříd vyšší úrovni. Film jako stvořený pro romantické letní večery, chcete-li potěšit svou drahou polovičku, a který podle mě ani mužům nepřivodí trauma (na rozdíl od některých jiných limonád). ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Pri takýchto presladených somarinách je dobre zobrať si vedro na zvracanie( pri tomto filme rovno lavór), keď Vás bude napínať z toho aké je to klišovité a nechutne presladené. Zo začiatku som si myslela, že sa mi to bude páčiť, pretože Jade mi tým aká bola utiahnutá až tak, že si k nej nik nevedel nájsť cestu pripomínala mňa na strednej..ALE keď David spustil tie svoje romantické kecy, ktoré keby mne niekto povie chytím záchvat smiechu ( alebo sa dogrcám), celý film stratil čaro. Miestami mi to pripomínalo NOTEBOOK (zlý papík, ktorý sa snaží rozdeliť svoju lovatú dcérenku s veľkou budúcnosťou a chudáka, ktorého žiadna nečaká) ... Ale Notebook, aj keď je presladený, má CHARIZMU a ČARO....bože mala by som dostať medailu, že som to dopozerala bez toho, aby som si od zúfalstva prežehlila ruky žehličkou.............. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s happy endem. Toužené seznámení, zamilování, určitý problém, vyřešení a šťastný konec. Klasická osa filmu, však to znáte. Nicméně Nekonečná láska je příjemná na shlédnutí, nenaštve, naopak pohladí a krásně nevinná Gabriella Wilde zaujme nejedno muže. Tak že nic nového, ale příjemné - přesných 60% a tři hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto že má byť ten veľkolepý príbeh Lásky? Prvá hodina bola maximálne presladená, až som mal miestami pocit, že sledujem nejaký filmový klenot od Rosamunde Pilcher krížený s vykrádačkou začiatku deju slávneho filmu The Notbook. Po polovici filmu už konečne prišla vytúžená zápletka, a musím uznať, že vynikajúca! Len škoda, že relatívne rýchlo prehrmela. Aj keď sa ten konflikt ťahal až do úplného konca, žiaľ klišé to bolo naozaj citeľné, najmä zase smerom ku koncu. Tá konfliktná cca polhodinka bola parádna, len škoda, že hodinová predohra a záverečné scény boli také presladené. Keby to zakončili inak, tak by som bol ochotný dať aj 4*, no takto je to len na 3*. Príliš veľa dobrých tém, konfliktov medzi postavami a dejovými vetvami boli predčasne odrezané, a to je škoda! ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

(Spoilery!) Holka, která byla 4 roky zalezlá doma s rodiči, obklopená knihama, pro ostatní byla duch a umřel jí bratr. Vypadá jak modelka, teď najednou před klukem a lidma na párty se předvádí jako party girl. Jako vážně? Její duševní stav by vypadal úplně jinak a žádnou párty by nepořádala. Jen útržek z nelogičností, klišé a stupidity, které divákům film naservíroval pod nos. Nejen, že je to předvídatelné, ale také scénář od první věty je tak debilní, jako by to psal debil. Kromě toho by mě zajímalo, jakej chlap by vyznával lásku holce před jejíma rodičema pár hodin po tom co se s holkou seznámil? Asi byl zakoukanej do toho jak vypadá, že jí její vlastnosti a nic podobného vůbec nezajímalo. Hlavně že je do ní zamilovanej, z ničeho nic. Ach jo, tohle mě dokáže vážně naštvat. Řekl, že je u něj láska na první místě? JO? A odkdy je pro chlapa ženská a láska na prvním místě? Myslím, že scénáristi pěkně popustili uzdu své fantazii. Herci příšerní, hysteričtí, nesympatičtí, nevýrazní a k ničemu. Katastrofa! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama