Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ten klkuk umí bejt hezkej... ale tady mi úplně jako krasavec nepřišel... A dělají to hlavně vlasy! Kotlety obzvlášť... No... Ta holka má děsně dlouhý ruce a nohy... až to ruší... a kromě téhle vizuální stránky... jako hezký to je... ale proč se dělaj tyhle remakey nnetuším... Zbytečně vyhozený prachy... Jako průlomové dílo kinematografie se to označit nedá... I přes komplikovaný vztah s otcem a predikci okolí... Pro mě opět v kategorii nenadchne-neurazí... ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové retro romantické drama na odpočinkové sobotní odpoledne. Velice sympatické obsazení, hezká prostředí a příjemná hudba. Jsem za tuto adaptaci upřímně rád, protože, co jsem alespoň slyšel, předloha je opravdu moc dlouhá a nudná. Tady se nudit ani nestihnete. Možná by mohl být problém s tím, že je to opravdu hodně zastaralé. Dnešní puberťák asi bude koukat s otevřenou pusou na scény, kdy otec zakazuje dceři se s někým stýkat, nebo jí nařizuje, na jakou školu má jít :D ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto že má byť ten veľkolepý príbeh Lásky? Prvá hodina bola maximálne presladená, až som mal miestami pocit, že sledujem nejaký filmový klenot od Rosamunde Pilcher krížený s vykrádačkou začiatku deju slávneho filmu The Notbook. Po polovici filmu už konečne prišla vytúžená zápletka, a musím uznať, že vynikajúca! Len škoda, že relatívne rýchlo prehrmela. Aj keď sa ten konflikt ťahal až do úplného konca, žiaľ klišé to bolo naozaj citeľné, najmä zase smerom ku koncu. Tá konfliktná cca polhodinka bola parádna, len škoda, že hodinová predohra a záverečné scény boli také presladené. Keby to zakončili inak, tak by som bol ochotný dať aj 4*, no takto je to len na 3*. Príliš veľa dobrých tém, konfliktov medzi postavami a dejovými vetvami boli predčasne odrezané, a to je škoda! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vždycky je velká škoda,když se talentovaný tvůrce,kterým bezpochyby Shana Feste je, zahrabává v tuctových romanťárnách.Na druhou stranu,i přesto,že Endless love na sebe vrší snad všechny myslitelná klišé (beznadějný romantik s temnou minulostí,odstrčená kráska,přísný otec,chápavá matka,mrtvý sourozenec,...) dá se bez větších problémů vydržet a osobně jsem se párkrát přistihl,že hlavním hrdinům i celkem fandím.Co víc,byl jsem v hlavní roli ochoten akceptovat neherce Pettyfera,které normálně nemůžu vystát a to je pro mě asi největší překvapení celého filmu...60% ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší romantický film co jsem viděla za poslední dva roky. Ano sice je to dost ohrané téma. Chudý kluk, bohatá holka, zamilují se, rodiče jim to nepřejí, stejně se scházejí, ona zahodí životní šanci v podobě stáže u fakt čupr doktorky a to jejího tatíka fakt naštve. I když jsem tohle viděla už ve stovce podobných filmů, tak tohle mě uchvátilo nejvíc. Jade mi sice ze začátku připadala malinko postižená, ale nakonec se dala dohromady. Dějová zápletka sice není nijak propracovaná, ale nejsou zde nudné pasáže nebo místa, která by se musely přetáčet. Za mě je to skvělý film co se tohoto žánru týče :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama