Reklama

Reklama

Lady Gaga - Poker Face

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 4 min

Režie:

Ray Kay

Hudba:

Lady Gaga

Hrají:

Lady Gaga
(další profese)

Obsahy(1)

Poker Face je píseň z debutového alba The Fame od Lady Gaga. (Cheeker)

Recenze (21)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pre mňa nebolo umenie. Pre mňa je to efektný nevkus, ktorý štartoval kariéru speváčky s nevkusom podľa mňa. Časom to počúvať lezie a nervy ako sa vraví, je to komerčný pop, ktorého výpovedná hodnota je pre mňa na bode nula. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Poker Face je "TA" píseň, kterou to všechno začalo. V době, kdy jsem Poker Face slýchávala ze všech stran, by mě rozhodně ani nenapadlo, že se právě ve světové pop music rodí nová legenda. Byl to prostě jen jeden z mnoha hitů, který zrovna frčel. A hle, kam až se ta malá extravagantní dáma s italskými předky od té doby dostala:) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Gagu nemusím, ale musím uznat, že klipy k jejím songům jsou bez vyjímky dost zručně zvládnuté. Number one je u mě sice asi nejfilmovější Telephone, ale i Poker face má něco do sebe. Výlez z bazénu jsem si svého času musela doslova ukrást pro sebe. A navíc díky tomuhle klipu vznikla výborná parodie - Outer space :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vizuálny klip, ktorý potvrdil viacero vecí. A to, že Lady Gaga je aj napriek vyzáži predsa len krásna ženská ( a nech si hovorí kto che, čo chce ), že je popovou ikonou nového tisícročia a že video skončilo v dobrých režijných rukách. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pa pa pa poker face pa pa poker face!! Hraje nám tu zleva a i zprava... zepředu i zezadu se na vás řítí auta, která mají zaplá rádia a na plné pecky hraje tento song. Nejhorší noční můra všech dob je právě poker face. Nejen hudební, ale i ten videoklip s "poker" facem Lady Gagou a její do očí a mozku bijící kontroverzností. Nesnáším nevšední věci (to neznamená, že mám ráda NUDNÉ a všední věci), které nejde ani nějak definovat. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Písnička skvělá, nejlepší je když nevím kdo to zpívá :D) to je pak ještě o minimálně 20% lepší :D ... Lady Gaga je prostě kapitola sama o sobě..Video "zvláštní" jako její každé druhé.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pesnička veľký to hit a super skladba, video však nič moc. Neskonale sa mi nehodí k hudbe. (Vôbec z neho nesála tá energia z pesničky) **/*** ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Lady Gaga ve svých písních se zařadila také jako umělkyně řemeslně průmyslová; návrhářka svého kuriozního šatníku, který se objevoval nejen v jejích videoklipech, ale také mimo ně. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

První náznaky toho, že se z Lady Gaga stane globální hvězda. Ještě holčičkovsky prvoplánové a s trochou hrané rebelie, to se naštěstí změnilo. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka klipů z dílny LG se vyznačuje vrstvením a zručným mícháním různých klišé a popkulturních citací. Ty jsou záměrně posouvány a kýčově zpracovány do natolik přepálených forem, že tomu (kromě přeplácanosti) vlastně ani nic nejde vytknout. Vadí vám Gaga? Štve vás to? Turn-off! Gaga přesně ví co dělá. A dělá to s nadšením. Rozčilovat se nad (ne)originalitou, hudební kvalitou apod. je u globální pop-music marné. Zejména když si na citování a remixu někdo postaví své živobytí. Gaga bývá často srovnávána s Madonnou. Myslím si, že mezi nimi je hlavní rozdíl (kromě věku) mj. v tom, že Gaga svůj talent udivovat (nemám rád slovo šokovat, podle mého názoru to má k šoku daleko) uplatňuje s mnohem větší razancí a důsledně dotahuje celkové vyznění ad absurdum. To se jí daří i díky tomu, že má širší záběr a autorsky do jednoho celku propojuje hudbu, texty, módní kreace a tanec a také svoje sklony k teatrální komičnosti. Bezpochyby jí i mohutně podporuje schopný kreativní tým (GagaHouse). Studnice postmoderny je, zdá se, zatím ještě nevyčerpána. Ještě že pop není a nikdy nebude jenom o Lady Gaga. ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli mam hodnotit hudbu nebo klip. Jestli klip tak asi všechny Gagoviny schytaj odpad, jestli hudbu tak +- 2/3 . ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Na tuhle píseň mám rozporuplné názory.. Jelikož na jednu stranu je příšerný, text je triviální, vůbec tam není prostor pro Stefanin výjimečný hlas, a celkově klip mě nebaví. Ale zase na druhou stranu mě (nám) dal Lady Gagu! Vzpomínám si, když jsem ho poprvé viděl ve Snídani s Novou, když ho uváděli jako dravou novinku, že o mnoho let později tak oblíbím její "autorku" to by mě tehdy fakt nenapadlo. Dnes můžu říct miluji jak poker a Lady Gagu, a tady to máme obojí! ()

Reklama

Reklama